Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 άνευ αγώνα τον ημιτελικό!
| 2015-04-08 22:00:00

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 άνευ αγώνα τον ημιτελικό!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 άνευ αγώνα τον ημιτελικό!

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για την πρόκριση των πρωταθλητών και τα χώνει στον Κοντονή.

Ήταν εύκολη η δουλειά για τον Ολυμπιακό στο 3-0 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Οπως αναμενόταν. Το ιστορικό Απολλωνάκι δεν μπορούσε να κοντράρει ακόμα και αυτόν τον προβληματικό Ολυμπιακό, που έπαιξε κατά βάση με τις πρώτες επιλογές του. Γιατί; Το είπε ο προπονητής του.

"Μην κυττάτε τι κάναμε με τις άλλες ομάδες της σούπερ Λίγκας. Με τον Ολυμπιακό υπάρχει διαφορά μεγάλη, όπως και με τους άλλους που διεκδικούν τη συμμετοχή στα πλέει οφ. Με τους από κάτω είμαστε κοντά". Ετσι απλά. Λεβαδειακοί και Βέροιες που έβγαλε εκτός διοργάνωσης η ελαφρά ταξιαρχία δεν είναι δα και μεγαθήρια. Ο Ολυμπιακός, όμως διαφέρει.

Να προσθέσω και την ένστασή μου. Κύριε Απόλλωνα όταν φτάνεις στον ημιτελικό του Κυπέλλου, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά κι όχι να τρέμουν τα πόδια σου. Πρέπει να τα δώσεις όλα κι όχι να παρακολουθείς. Εσύ, έχασες 3-0 σχεδόν άνευ αγώνος. Και δεν το πάω στο πονηρό. Σε καμμία περίπτωση.

Πάμε παρακάτω. Το μεγάλο κρίμα για τον Απόλλωνα ήταν ότι δεν μπόρεσε να πωλήσει εισιτήρια, αφού απαγορεύτηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού να πάνε στη Ριζούπολη, με απόφαση Κοντονή. Γης μαδιάμ τα οικονομικά. Αλλωστε, λεφτά υπάρχουν, όπως προσφάτως έγραψε και η "Αυγή".

Για τον Ολυμπιακό το ματς δεν είναι κριτήριο κι ας αρχίσανε τα παραμύθια για ομάδα που έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα στα Γιάννενα. Ατομικά; Να πεις ότι είναι καλός ο Ντοσεβί επειδή έκανε ό,τι ήθελε τους αντιπάλους του; Δεν μπορείς να το πεις. Ακόμα κι αν πρόκειται για ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας, απαιτείται κι ένας στοιχειώδης βαθμός δυσκολίας για να μετρήσεις δυνάμεις. Στη Ριζούπολη ο δείκτης ήταν μηδενικός.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ του Μαρινάκη στις μεταγραφές του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει ο   apodytiriakias   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags