Facebook Pixel Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» του Τσιώλη
| 2011-05-17 16:47:00

Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» του Τσιώλη

Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» του Τσιώλη

Ο τεχνικός του Άρη, Σάκης Τσιώλης δεν περιλαμβάνει στο πλάνο της επόμενης χρονιάς 5 ποδοσφαιριστές, με την προοπτική αυτοί να γίνουν 9, όταν γίνουν κάποιες συζητήσεις που θεωρούνται απαραίτητες.

Στη λίστα του Καρδιτσιώτη τεχνικού βρίσκονται οι Χουάνμα (λήγει το συμβόλαιό του και δεν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης), Λοθάνο Οριόλ (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα λυθεί το συμβόλαιό του), Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις( δεν θέλει ούτε ο ίδιος να παραμείνει), Ραούλ Μπομπαντίγια (έληξε ο δανεισμός του) και Νταϊσούκε Σακάτα (θα συμβεί ότι και με τον Οριόλ).

Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες ειδικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τους οποίους θα γίνει κουβέντα. Στον Θέμη Κουλουχέρη θα προταθεί μείωση αποδοχών, στον Ρονάλντο Γκιάρο ομοίως για να του γίνει νέο συμβόλαιο, με τον Κάλβο θέλει να μιλήσει ο Τσιώλης πριν αποφασίσει οριστικά, ενώ η υπόθεση του Ντανίλο Περέϊρα εξαρτάται από την Πάρμα.

Σε ότι αφορά τον Νέρι Καστίγιο το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει από τον Άρη, ψάχνοντας αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι αυτό διότι πέρα του ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Σαχτάρ, δεν ικανοποίησε με τη συνολική του παρουσία το σύντομο χρονικό διάστημα που παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει τον καλό εαυτό του Καστίγιο, πόσο μάλλον όταν αυτός στοιχίζει πανάκριβα στην ομάδα.

Στη συγκεκριμένη λίστα δεν περιλαμβάνεται το όνομα του Χρήστου Αραβίδη ο οποίος στοιχίζει ελάχιστα και έδειξε στα τελευταία φιλικά πως μπορεί να βοηθήσει από τον πάγκο.

Δεν αποκλείεται βεβαίως να υπάρξουν εκπλήξεις, καθώς κανείς (πλην των διοικούντων) δεν μπορεί να γνωρίζει τι άλλο σκέφτεται ο 52χρονος προπονητής για την ομάδα που θέλει να χτίσει από τον Ιούλιο και μετά. Κατά δήλωσή του, πάντως θα επιδιώξει να έρθουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τουλάχιστον έξι παίκτες. Αμέσως μετά τις εκλογές θα ξεκινήσει η υλοποίηση των παραπάνω κινήσεων.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags