Facebook Pixel Δύο σούπερ παίκτες «στέλνουν» στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-04-14 17:38:00

Δύο σούπερ παίκτες «στέλνουν» στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο σούπερ παίκτες «στέλνουν» στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν τα μεταγραφικά σενάρια για το Λιμάνι και ήδη ξένα δημοσιεύματα στέλνουν δύο ποδοσφαιριστές για την επίθεση, οι οποίοι έχουν εξαιρετικό βιογραφικό.

Αν και στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν ασχολούνται με μεταγραφές από τώρα, στο εξωτερικό υπάρχουν δημοσιεύματα για παίκτες που έχουν προταθεί στους Πειραιώτες και οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δύο επιθετικούς με διαφορετικά στοιχεία και πιο συγκεκριμένα για τους Κέβιν Κουράνι και Τζόναθαν Γκουιντέτι.

 

Ο Κουράνι είναι 33 ετών, γεννημένος στη Βραζιλία αλλά διεθνής με τη Γερμανία και αγωνίζεται από το 2010 στη Ντιναμό Μόσχας, ενώ έχει περάσει από την Στουτγάρδη και την Σάλκε. Την τελευταία πενταετία έχει 117 παρουσίες και 50 γκολ με τη Ντιναμό Μόσχας.

Από την άλλη ο Γκουϊντέτι, που πέρυσι είχε «κοπεί» από τον Μίτσελ, είναι 23 ετών και παρότι ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι από το 2008, δεν έχει ούτε μία συμμετοχή με τους Πολίτες. Αντίθετα, έχει δοθεί δανεικός σε Μπρομαποϊκάρνα, Μπέρνλι, Φέγενορντ, Στόουκ και Σέλτικ, με την οποία φέτος έχει 22 παρουσίες και 8 τέρματα.

Αμφότεροι πάντως μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και στον Ολυμπιακό σίγουρα θα «τσεκάρουν» και τις δύο περιποτώσεις...

Δείτε τους:









Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags