Facebook Pixel Τα βουνά αλλάζουν, ο Ραφίκ όχι!
| 2011-05-17 19:45:00

Τα βουνά αλλάζουν, ο Ραφίκ όχι!

Τα βουνά αλλάζουν, ο Ραφίκ όχι!

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη καλύτερο συμβόλαιο και ίδιες απολαβές με τον Κέβιν Μιραλάς. Καμία πρωτοτυπία, το ίδιο είχε κάνει και στην ΑΕΚ.

Προ ημερών ο Ραφίκ Τζιμπούρ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, στην οποία και ζήτησε καλύτερο συμβόλαιο. Μάλιστα, ο Γαλλοαλγερινός έθεσε και… ταβάνι στις απαιτήσεις του τα χρήματα που συμφώνησε να παίρνει ο Κέβιν Μιραλάς. Δηλαδή 1,3 εκ. ευρώ το χρόνο.

Κίνηση που δεν εξέπληξε αυτούς που γνωρίζουν τον Τζιμπούρ. Ο ταλαντούχος, αλλά ιδιόρρυθμος, επιθετικός είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και στην ΑΕΚ, όταν μετά τη… μεταμέλεια του και την επιστροφή του στην ομάδα, είχε ζητήσει καλύτερο συμβόλαιο με τα χρήματα που έπαιρνε ο Νάτσο Σκόκο τότε.

Ο Τζιμπούρ δεν ανέχεται να υπάρχει παίκτης στην ομάδα, με τον οποίο τουλάχιστον να αγωνίζεται περίπου στην ίδια θέση, ο οποίος θα παίρνει περισσότερα από αυτόν. Αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα και από την συζήτηση που είχε με τον Μαρινάκη, ο οποίος σίγουρα δεν είδε με καλό μάτι την κίνηση του Ραφίκ. Ήδη έχουν αρχίσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται πλέον πιο κοντά στην έξοδο, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες μέρες…

Βέβαια, και το 1.3 που ζητάει να πάρει, και πάλι δεν θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος, καθώς θα τον ξεπερνάνε οι Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα. Ωστόσο, δεν θα έρχεται… δεύτερος στην επίθεση και για τον ίδιο αυτό μετράει πολύ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags