Facebook Pixel Φερέιρα: "Και ο Μουρίνιο τα ίδια θα έκανε"!
| 2011-05-17 22:05:00

Φερέιρα: "Και ο Μουρίνιο τα ίδια θα έκανε"!

Φερέιρα: "Και ο Μουρίνιο τα ίδια θα έκανε"!

Έχει χάσει την μπάλα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με αυτά που έχει συναντήσει τους λίγους μήνες που βρίσκεται στη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό. Σε άλλη ομάδα ήρθε κι από άλλη θα φύγει!

Με άλλη διοίκηση, άλλο τεχνικό διευθυντή, άλλο αθλητικό διευθυντή ήρθε και με άλλα πρόσωπα τελειώνει τη σεζόν. Άλλα είχε πει με τους προηγούμενους λίγο πριν αναλάβει, άλλα έγιναν (ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ) στις μεταγραφές του Γενάρη και άλλα περίμενε σχετικά με τις απολαβές του.

Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά και την έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του από τους παίκτες του, απόρροια της παντελούς αναρχίας που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τα πρωτοσέλιδα με τους αντικαταστάτες του, γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί ο Πορτογάλος τα έχει γράψει όλα στα παλιά του τα παπούτσια και σβήνει μέρες για να σηκωθεί να φύγει...

Έτσι όπως είναι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό τους τελευταίους μήνες, ο μόνος που δεν φταίει είναι ο προπονητής, είναι η άποψη του Ζεσουάλδο Φερέιρα: "Και ο Μουρίνιο να ήταν στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε αποτελέσματα. Πρέπει να αλλάξουν πολλά και σε βάθος στην ομάδα. Αν δεν αλλάξουν, όποιον προπονητή και να φέρουν, δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτα", έχει πει σε δικό του άνθρωπο στην Πορτογαλία ο έμπειρος τεχνικός.

Ίσως να μην έχει άδικο, αν και από την δικιά του πλευρά μάλλον σήκωσε γρήγορα γρήγορα τα χέρια ψηλά αντί να σηκώσει τα μανίκια και να στρώσει στη δουλειά τους παίκτες του προκειμένου να μη χαθεί ο στόχος της εξόδου στο Champions League. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν είναι λάθος. Όποιοnπροπονητή και να πάρει ο Παναθηναϊκός, αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα, δύσκολα θα ορθοποδήσει. Διοικητικά πράγματα πάνω απ' όλα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags