Facebook Pixel "Να δώσουμε 3,5 εκ. για τον νέο ...Γκοβού;"
| 2011-05-17 23:28:00

"Να δώσουμε 3,5 εκ. για τον νέο ...Γκοβού;"

"Να δώσουμε 3,5 εκ. για τον νέο ...Γκοβού;"

Τον έμπειρο μέσο της Τβέντε, Τεό Γιάνσεν, έχει προτείνει στον Ολυμπιακό ο Θεόφιλος Καρασσαβίδης, αλλά όσο και να το παλεύει για να κάνει τη μεταγραφή, οι ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων είναι εδώ και χρόνια μάνατζερ παικτών και πρότεινε τις τελευταίες μέρες στη διοίκηση του Ολυμπιακού τον 30χρονο Ολλανδό για αγορά με μεταγραφή στα 3,5 εκ. ευρώ. Έχει κάνει αγώνα μέσω εφημερίδων και ιστοσελίδων για να περάσει τον παίκτη, αλλά δυστυχώς γι΄ αυτόν στον Πειραιά τον έχουν "κόψει" προ πολλού τον πελάτη του.

Φέτος, ο παίκτης έκανε καλή σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Σημείωσε 13 γκολ και είχε 5 ασίστ στην Ολλανδία σε 30 συμμετοχές και ήταν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος. Επειδή, όμως, στον Ολυμπιακό δεν "ψάρωσαν" από τις φετινές του επιδόσεις, κοίταξαν και λιγάκι το βιογραφικό του και αποφάνθηκαν: "Δεν μας κάνει. Σιγά μη δώσουμε 3,5 εκ. για ένα παίκτη που έκανε φέτος την πρώτη καλή σεζόν του και έχει προβλήματα με το αλκοόλ"...

Τη σεζόν 2009-2010, την αμέσως προηγούμενη δηλαδή, είχε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μόλις 1 γκολ συν 4 ασίστ. Τη σεζόν 2008-2009 είχε πάλι 28 συμμετοχές και 4 τέρματα συν 3 ασίστ. Το 2007-2008 είχε 19 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Πιο πίσω, σεζόν 2006-2007 είχε 21 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Μάλιστα, το Νοέμβρη του 2009 ο Τέο Γιάνσεν τιμωρήθηκε από την Τβέντε με δίμηνο αποκλεισμό μετά από αυτοκινητιστικό στο οποίο πρωταγωνίστησε οδηγώντας τύφλα στο μεθύσι. Ένας από τους φίλους του που βρισκόταν στο αυτοκίνητο, ο τερματοφύλακας Κέβιν Μέλικερ έμεινε σε κώμα για αρκετές μέρες και έχασε το ένα αυτί του σε αυτό το ατύχημα.

Φανταστείτε τον Ολλανδό στην Αθήνα και την παραλιακή. Τι ωραία που θα περνάει!

Είναι για να δώσει και 3,5 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή για να τον πάρει ο Ολυμπιακός; Θα είναι η μεταγραφή του αιώνα. Μπροστά της ακόμα και αυτή του Ντιόγκο δεν θα μοιάζει καθόλου αποτυχημένη...

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο με παλιότερο μεθύσι του από μπύρες:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags