Facebook Pixel Δικαστικά μπλεξίματα για Δημητρέλο, Αδαμίδη
| 2015-04-28 19:45:00

Δικαστικά μπλεξίματα για Δημητρέλο, Αδαμίδη

Δικαστικά μπλεξίματα για Δημητρέλο, Αδαμίδη

Στο Β' Μονομελές Εφετείο θα βρεθούν την προσεχή Δευτέρα ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Σταύρος Αδαμίδης, σε συνέχεια των δικαστικών προβλημάτων που «κληρονόμησαν» από την πτώχευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Την ίδια μέρα εκδικάζονται τρεις υποθέσεις που αφορούν την Ένωση. Η πρώτη σχετίζεται με χρέη της «Empire» προς το Δημόσιο και κατηγορούμενος είναι ο Σταύρος Αδαμίδης.

Ο ίδιος είναι κατηγορούμενος και στη δεύτερη, που έχει να κάνει με χρέη της ΠΑΕ για το 2011, ενώ για την συγκεκριμένη υπόθεση διώκονται επίσης ο Χάρης Κοσπάτος και οι Πέτρος Παππάς, Νίκος Νοτιάς. Οι πρώην μέτοχοι της ΠΑΕ, ωστόσο, είχαν τονίσει στις απολογίες τους ότι απλώς χρηματοδοτούσαν την εταιρεία και δεν ασκούσαν διοίκηση (δεν απέκτησαν ποτέ διοικητικό πόστο ή δικαίωμα υπογραφής).

Η τρίτη υπόθεση αφορά και πάλι τα χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο για το 2011, όμως αυτή τη φορά κατηγορούμενος είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος μπορεί να μην ήταν τότε στη διοίκηση, όμως ως τελευταίος πρόεδρος της ΠΑΕ πριν την εκκαθάρισή της έχει... φορτωθεί και όλα τα προηγούμενα. Πάντως, είναι αρκετά πιθανό και για τις τρεις υποθέσεις να ζητηθεί αναβολή.

Εξάλλου, δύο μέρες αργότερα (την Τετάρτη) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος επίσης έχει μπει σε δικαστικές περιπέτειες λόγω της ενασχόλησής του με την ΠΑΕ. Ωστόσο, ο Θ(ε)ωμάς ελπίζει ότι δεν θα έχει συνέπειες, καθώς αν και ανέλαβε τυπικά τη θέση του προέδρου για ένα διάστημα, δεν είχε ποτέ δικαίωμα υπογραφής στην ΑΕΚ και φυσικά δεν κατείχε τη θέση του διευθύνοντας συμβούλου.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags