Facebook Pixel Πώς λειτουργεί η εγκληματική οργάνωση
| 2015-04-29 09:30:00

Πώς λειτουργεί η εγκληματική οργάνωση

Πώς λειτουργεί η εγκληματική οργάνωση

Μεγάλες αλήθειες θα διαβάσεις στο άρθρο του Αποδυτηριάκια στον SportDog. 

Δεν θα αλλάξει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Αν κρεμάσουν ανάποδα σε αγχόνες που θα στήσουν στην πλατεία Συντάγματος τους συμμορίτες, παράγοντες και διαιτητές, της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια.

Δεν θα αλλάξει τίποτα, μα τίποτα, διότι δεν υπάρχουν στον ορίζοντα δυνάμεις της αλλαγής. Της πραγματικής αλλαγής. Το ότι διαμαρτύρονται κάποιοι επειδή είναι αδικημένοι, επειδή θαρρούν ότι είναι εκτός νόμου της εγκληματικής οργάνωσης, αυτό δεν λέει τίποτα. Μια ζωή η μισή ποδοσφαιρική Ελλάδα αισθάνεται κυνηγημένη. Άλλαξε τίποτα; Όχι, βέβαια.

Αυτός που πεινάει θέλει να φάει. Ο πρεζάκιας θα σαλτάρει αν δεν πάρει τη δόση του. Αυτός που νυστάζει θέλει να κοιμηθεί. Το ίδιο και στο ποδόσφαιρο. Μπήκε κάποιος στο χώρο κάποιος που μπλέκει με μια ομάδα; Θα χορέψει όπως απαιτεί το σύστημα, διαφορετικά θα βρεθεί εκτός κόλπου.

Το θέμα είναι οικονομικό. Μόνον οικονομικό. Καταστροφή για μια ομάδα αν πέσει στη Β΄ εθνική. Για να γλυτώσει, λοιπόν, ο παράγοντας ακόμα κι αν κατέβηκε από το Άγιον Όρος, θα τα χώσει στον διαιτητή. Ή, θα ζητήσει προστασία από τον μεγάλο του χώρου. Τον καπετάν ένα.

Τι πρέπει να γίνει. Πρωτάθλημα που θα εξασφαλίζει οικονομική ανεξαρτησία στις ΠΑΕ. Πρωτάθλημα που με τα έσοδά του θα συντηρεί τις ΠΑΕ. Τόσο απλό είναι. Όταν, όμως, έχεις πρωτάθλημα με ομάδες από χωριά, τότε τον πρώτο λόγο έχει η εγκληματική οργάνωση και ο αρχηγός της.

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα κι αν η Δικαιοσύνη βρει ενόχους της εγκληματικής οργάνωσης και τους διώξει από το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια. Επειδή αυτό το πρωτάθλημα γεννάει την ανάγκη να διευθύνει κάποιος τη συμμορία, να ελέγχει τα λαμόγια. Χωρίς αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης τα διάφορα λαμόγια της πιάτσας θα κινούνταν ασύδοτα. Και αναγκαία από τις περισσότερες ΠΑΕ.

ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ με την εγκληματική οργάνωση, αποκαλύπτει ο   apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags