Facebook Pixel Τα κόμματα αισιοδοξούν για το μη... GREXIT!
| 2015-04-29 18:43:00

Τα κόμματα αισιοδοξούν για το μη... GREXIT!

Τα κόμματα αισιοδοξούν για το μη... GREXIT!

Αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρξει ποδοσφαιρικό Grexit λόγω του αθλητικού νομοσχεδίου εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των κομμάτων:

Κώστας Κουκοδήμος (από τη Νέα Δημοκρατία): "Θα περάσει από απόλυτη πλειοψηφία από όλα τα κόμματα. Όλα τα κόμματα δεν ήθελαν το ποδοσφαιρικό Grexit. Πήρε τις προτάσεις ο κ. Ινφαντίνο και θα έχουμε την τελική του απάντηση σήμερα το βράδυ, έχοντας επικοινωνία με την UEFA.

Εντός της αυριανής ημέρας θα αποφασίσουμε ομόφωνα την ψήφιση του νομοσχεδίου. Ο υπουργός ήταν αδιάβαστος. Πρέπει να τιμωρήσουμε τους πραγματικούς υπεύθυνους και όχι τους ποδοσφαιριστές. Η Πολιτεία θα συμμετέχει ενεργά σε όλες τις διαδικασίες, όχι για την αυτονομία της Ομοσπονδίας, αλλά για όλα τα υπόλοιπα θέματα".

Γιώργος Μαυρωτάς (από το Ποτάμι): "Εγινε μία συνάντηση με τον κ. Ινφαντίνο, με τους εκπροσώπους των Κομμάτων, και έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση και ειπώθηκαν κάποια πράγματα και από την UEFA. Βρισκόμαστε σε ένα καλό δρόμο για να γεφυρωθεί το χάσμα που υπήρχε και να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές. Τα θέματα που σχολιάστηκαν περισσότερο ήταν το αυτοδιοικητικό της ΕΠΟ και των πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ".

Εύη Χριστοφιλοπούλου (από το ΠΑΣΟΚ): "Υπήρξε ουσδιαστική συζήτηση με τον κ. Υπουργό, τους εκπροσώπους και τον κ. Ινφαντίνο. Τα ζητήματα των υπερεξουσιών δεν τίθεται πλέον και έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες διορθώσεις.

Με καλή συνεργασία όλων των πλευρών θα βελτιωθεί και θα έρθει στη Βουλή που θα βοηθήσει στην καταστολή των φαινομένων βίων και θα αποφύγουμε το Grexit".

Πηγή: soccerplus.gr

Τέρενς Κουίκ (ΑΝΕΛ): "Η συζήτηση ήταν εξαιρετικά ειλικρινής. Όλα τοποθετήθηκαν πάνω στο τραπέζι. Δόθηκαν όλες οι διαβεβαιώσεις πως δεν θίγεται το αυτοδιοίκηση της ομοσπονδίας. Χάρηκα που έγινε δεκτή η πρόταση μου να είμαστε όλοι στην αίθουσα. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για ηρεμήσουν τα γήπεδα και να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο.

Είναι μία καλή ευκαιρία να βάλουμε το ποδόσφαιρο σε μία τροχιά. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται μόνο τίμια αλλά και να είναι. Πιστεύω πως θα έχουμε καλή κατάληξη. Οι ΑΝΕΛ ξεκαθαρίσαμε πως δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο το ποδόσφαιρο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags