Facebook Pixel Κατσαβάκης: «Δεν είχαμε τα ψυχικά και τα σωματικά αποθέματα»
| 2011-05-18 19:38:00

Κατσαβάκης: «Δεν είχαμε τα ψυχικά και τα σωματικά αποθέματα»

Κατσαβάκης: «Δεν είχαμε τα ψυχικά και τα σωματικά αποθέματα»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Μάκης Κατσαβάκης στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του να προηγηθεί στο σκορ με το δοκάρι του Μπρέσκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:
«Καλούμαστε για τρίτη συνεχόμενη φορά να ανατρέψουμε ένα σκορ, δυστυχώς δεν είχαμε ούτε τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα, ούτε και την τύχη για να πετύχουμε κάτι. Πριν δεχθούμε το γκολ ήμασταν καλοί, δεν ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το δοκάρι του Μπρέσκα που θα άλλαζε άρδην το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια έπαιξε καλά και διατήρησε το υπέρ του σκορ. Εμείς προφυλάξαμε κάποια παιδιά για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής το οποίο είναι πολύ σημαντικό πλέον»

Σχετικά με τους Ούμπιντες και Μόνχε είπε: «Ο Ούμπιντες έχει φύγει στην Αργεντινή, ο Μόνχε θα επανέλθει. Θα είναι έξω ο Σολάκης. Έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να χτυπήσουμε την ΑΕΚ».

Για τις διαφορές των δύο αγώνων με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Αν είχαμε προηγηθεί θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάποια πράγματα. Αντιστράφηκε η ψυχολογία με το δώρο που κάναμε στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούσαμε μέσα σε τρεις μέρες να παίξουμε το ίδιο καλά. Πληρώσαμε μια κακή στιγμή».

Στο κατά πόσο τον ενόχλησε η κίνηση του Παναθηναϊκού να ζητήσει ντόπινγκ κοντρόλ πριν το ματς είπε: «Δεκαέξι ντόπινγκ κοντρόλ έχουν γίνει στον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν μας ενόχλησε καθόλου έχει το δικαίωμα να το κάνει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags