Facebook Pixel Τελείωσε τρεις διαιτητές ο ανακριτής!
| 2015-04-30 16:22:00

Τελείωσε τρεις διαιτητές ο ανακριτής!

Τελείωσε τρεις διαιτητές ο ανακριτής!

"Βόμβα" στην ελληνική διαιτησία! Διαβάστε το ποιοι είναι οι τρεις διαιτητές στους οποίους επιβλήθηκε περιοριστικός όρος της απαγόρευσης να διαιτητεύουν σε αγώνες ποδοσφαίρου!

Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων και ανακριτή διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη, αποφασίστηκε να επιβληθεί στους διαιτητές της Super League K. Ιωαννίδη, I. Κάμπαξη και Aπ. Αμπάρκιολη που απολογήθηκαν την Πέμπτη (30/04) για την εμπλοκή τους στην «εγκληματική οργάνωση», ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης να διαιτητεύουν σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Ο δικηγόρος των τριών διαιτητών Αντ. Ανάστης δήλωσε: "Επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης άσκησης του καθήκοντος ως διαιτητές προσωρινά μέχρι να αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο". Σύμφωνα με το δικηγόρο των διαιτητών ο περιορισμός αφορά στη διαιτησία σε αγώνες αλλά όχι στη συμμετοχή σε άλλες διαιτητικές εκδηλώσεις όπως π.χ. σεμινάρια.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής έχει αποφασιστεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης άσκησης οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και στους υπόλοιπους τέσσερις κατηγορούμενους που έχουν απολογηθεί.

Συγκεκριμένα στον μεγαλομέτοχο του Λεβαδεικού, εκπρόσωπό του στα ΔΣ της Super League και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Γιάννη Κομπότη και σε τρεις δικαστές: το πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη, το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση. 

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags