Facebook Pixel «Οι Έλληνες δεν είναι χαζοί…»
| 2011-05-18 21:06:00

«Οι Έλληνες δεν είναι χαζοί…»

«Οι Έλληνες δεν είναι χαζοί…»

Διάλογο με έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει από το «τριφύλλι».

Ενας οπαδός του Παναθηναϊκού, μέσης ηλικίας, τον πλησίασε μετά την συνέντευξη Τύπου και οι δύο άνδρες άρχισαν να συζητούν για διάφορα θέματα. Κάποια στιγμή, η κουβέντα πήγε στα όσα γράφονται στον Τύπο τις τελευταίες μέρες. «Μην διαβάζεις τίποτα, μην ακούς τίποτα, αν ασχοληθείς θα τρελαθείς. Είμαστε μια χώρα με 13 εφημερίδες και 4 ραδιοφωνικούς σταθμούς», ήταν η παρότρυνση προς τον Πορτογάλο.

Εκείνος, δεν έδειξε να πτοείται. «Δεν ασχολούμαι, δεν διαβάζω μην ανησυχείς. Αλλωστε δεν καταλαβαίνω τι γράφουν. Παντού έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ήταν η πρώτη ατάκα του Πορτογάλου.

Όταν ο φίλαθλος συνέχισε στο ίδιο στιλ για τα δημοσιεύματα, ο Φερέιρα τον σταμάτησε. «Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι πριν ανέβω στο πούλμαν. Πιστεύεις ότι οι Ελληνες είναι χαζοί; Όχι, δεν είναι. Βλέπουν τι γίνεται, βλέπουν όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ κάνω κάθε μέρα τη δουλειά μου και δεν επηρεάζομαι», ήταν τα τελευταία του λόγια πριν αποχωρήσει.

Πηγή:sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags