Facebook Pixel «Τη δουλειά μας κάναμε»
| 2011-05-18 21:50:00

«Τη δουλειά μας κάναμε»

«Τη δουλειά μας κάναμε»

Χαμηλούς τόνους προσπάθησε να κρατήσει ο Σεντρίκ Καντέ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Β., αν και ο αμυντικός από το Μάλι τόνισε πως «αν συνεχίσουμε έτσι έχουμε ελπίδες».

«Έπειτα από τόσες βδομάδες με αρνητικά αποτελέσματα δεν μπορούμε να απολαύσουμε όπως θα θέλαμε τη σημερινή νίκη. Αναμφίβολα είμαστε πολύ πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια, όμως γνωρίζουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε και τα επόμενα δύο παιχνίδια για να αγωνιστούμε στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Έχουμε ακόμα ελπίδες, σήμερα κάναμε την δουλειά μας. Επιτέλους μετά από συνολικά τρία παιχνίδια που δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από αύριο ξεκινάει και πάλι η δουλειά», είπε και συμπλήρωσε:

«Και βέβαια μπορεί. Ακόμα και απόψε που δεν είχαμε την τέλεια απόδοση, καταφέραμε και κερδίσαμε. Αν συνεχίσουμε έτσι έχουμε ελπίδες. Θα είναι δύσκολο, πάντως και ο σύλλογος και οι οπαδοί μας αξίζουν περισσότερα παιχνίδια σαν το αποψινό. Τους στεναχωρήσαμε πολύ τις τελευταίες δύο βδομάδες. Απόψε κάναμε απλά τη δουλειά μας, Τίποτα περισσότερο.

Πριν από τον αγώνα δεν ήμασταν τόσο αισιόδοξοι. Oλοι περίμεναν να από μας, ακόμα ένα κακό παιχνίδι. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο σκοπό μας που ήταν η νίκη και πλέον καλούμαστε να κερδίσουμε δύο παιχνίδια σε λιγότερο από μία βδομάδα και από κει κα πέρα να επικεντρωθούμε στις υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags