Facebook Pixel Επική δήλωση Μπόβιο για παλιό πράσινο συμπαίκτη!
| 2015-05-04 23:15:00

Επική δήλωση Μπόβιο για παλιό πράσινο συμπαίκτη!

Επική δήλωση Μπόβιο για παλιό πράσινο συμπαίκτη!

Τον θυμάστε τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος είχε περάσει ένα φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό; Διαβάστε τι είπε το άτομο για έναν πολύ γνωστό Έλληνα επιθετικό και θα πέσετε κάτω ξεροί!

Ο Ρικάρντο Μπόβιο μπορεί να μην αγωνίστηκε πολύ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως ήταν ένας παίκτης που ξεχώρισε με την παρουσία του και άφησε γενικά καλές εντυπώσεις στο σύλλογο. Ήρθε ως δανεικός το 2006 από τη Μάλαγα, όμως στο φινάλε της σεζόν αποχώρησε, μιας και οι Ισπανοί ζήτησαν αρκετά λεφτά τότε για τη μεταγραφή του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, που είχε παίξει σπουδαίο ρόλο στο "διπλό" του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το Μάρτιο του 2007, όταν περιόρισε σημαντικά τον Ριβάλντο και οι Πράσινοι απέδρασαν με 0-1 (γκολ Δημήτρη Παπαδόπουλου), μίλησε στο sport24.gr και θυμήθηκε εκείνα τα χρόνια, αλλά και τον αγαπημένο του συμπαίκτη.

"Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Θυμάμαι την αγάπη όλων των οπαδών, οπουδήποτε με έβρισκαν, στο δρόμο, σε καταστήματα που πήγαινα για ψώνια. Θα ήθελα να πω στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ότι το πέρασμά μου από την ομάδα ήταν αξέχαστο. Ακόμη και σήμερα παρακολουθώ την ομάδα από μακριά. Υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, έμαθα να αγαπώ αυτό το σύλλογο. Ευχαριστώ στους φιλάθλους για το χρόνο που πέρασα στην ομάδα", ανέφερα αρχικά και μετά αποθέωσε έναν πρώην συμπαίκτη του στο Τριφύλλι.

"Είχα το προνόμιο να αγωνιστώ δίπλα σε πολλούς συμπαίκτες ποιοτικούς, αλλά να ξεχωρίσω είναι πολύ δύσκολο. Θα ξεχώριζα ωστόσο, τον Ρομάριο, τον Ρομπίνιο, τον Ζιοβάνι και τον ...Δημήτρη Παπαδόπουλο. Τα πιο δύσκολα ματς ήταν με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, αλλά και με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη".

Όπως και να το κάνουμε, ακούγεται ...κάπως να λες ότι ξεχωρίζεις ανάμεσα σε μεγάλους Βραζιλιάνους επιθετικούς και τον νυν φορ του ΠΑΟΚ. Όχι ότι έχουμε κάτι με τον Έλληνα άσο, μια χαρά παίκτης είναι δηλαδή, αλλά πώς τον βάζεις δίπλα στον Ρομάριο, ρε Μπόβιο;   

Για την ιστορία, πάντως, ο Μπόβιο, αφού έκανε ένα πέρασμα και από τη Σαουδική Αραβία, σήμερα έχει επιστρέψει στη γενέτειρά του και αγωνίζεται για την ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, την Γκοϊτακάζ.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags