Facebook Pixel Μπενίτες και Τσόρι, παίκτες -επένδυση
| 2015-05-06 15:54:00

Μπενίτες και Τσόρι, παίκτες -επένδυση

Μπενίτες και Τσόρι, παίκτες -επένδυση

Ωραία ήταν η φιέστα. Αλλη μία για τον Ολυμπιακό. Φυσιολογική κατάληξη όταν έχεις την πιο σταθερή ομάδα. Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου.

 

Ως αγώνας ήταν μια παράσταση για τους «ερυθρολεύκους». Καλή μπάλα και ανταπόδοση στον κόσμο που γέμισε το «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Αν πρέπει να πούμε δυο καλά λόγια για παίκτες σε αυτό το παιχνίδι ο Μπενίτες και πάλι είναι ο πρώτος σε αυτή τη λίστα. Εβαλε και πάλι γκολ και έδειξε ότι ανεβαίνει διαρκώς. Προσαρμόζεται και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή που είδαμε στην αρχή της χρονιάς. Απόλυτα φυσιολογικό αυτό, από τη στιγμή που ήρθε από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη. Είναι μεταγραφή που βγαίνει και σωστά τον περίμενε ο Ολυμπιακός. Ο Παραγουανός είναι καλή επένδυση και την επόμενη χρονιά περιμένουμε να δώσει ακόμη περισσότερα.

 

Δίπλα ασφαλώς και είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες. Τα έχουμε πει χίλιες φορές για τον Αργεντινό, θα τα πούμε άλλη μία φορά. Είναι ένας και μοναδικός και δίχως άλλο θα αποτελέσει και την επόμενη χρονιά τον ηγέτη των «ερυθρολεύκων». Πήρε πάνω του την ομάδα και την έβγαλε από τα δύσκολα. Εδωσε τις λύσεις όταν έπρεπε και ήταν εκείνος που έδειξε ότι έχει και ποιότητα και πάνω από όλα προσωπικότητα.

 

Φυσικά, υπάρχει και συνέχεια. Η χρονιά έχει και συνέχεια. Υπάρχει ακόμη το Κύπελλο κόντρα στην Ξάνθη, ώστε να γίνει το νταμπλ. Μετά θα δούμε τι υπάρχει για την επόμενη χρονιά. Είναι πράγματα που πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν. Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές και νέο αίμα. Οσοι δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος αυτής της φανέλας μάλλον δεν έχουν θέση στον Πειραιά. Η διοίκηση προφανώς και ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν απαιτήσεις. Κάθε χρόνο η ομάδα πρέπει να παίζει καλά και να κατακτά τίτλους. Αυτό δεν σταματά ποτέ. Είναι απαίτηση από τον κόσμο της ομάδας, που δεν συμβιβάζεται ποτέ. Γίνονται ήδη οι κινήσεις για να πάει ακόμη καλύτερα ο Ολυμπιακός. Τα λάθη που έγιναν, έχουν εντοπισθεί και θα διορθωθούν. Πρώτα όμως το Κύπελλο και μετά όλα θα γίνουν. Αυτοί που ξέρουν, είναι σίγουροι και για την επόμενη χρονιά...

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags