Facebook Pixel Πάθος για το Champions League;
| 2015-05-06 15:44:00

Πάθος για το Champions League;

Πάθος για το Champions League;

Η συζήτηση ανάβει με μια Heineken στο #ChampionTheMatch παρέα με γνωστά αστέρια του ποδοσφαίρου!

Η Heineken, υπερήφανος χορηγός του UEFA Champions League, μοιράζεται για ακόμη μια χρονιά, με τον πιο μοναδικό τρόπο την ποδοσφαιρική μαγεία της κορυφαίας διοργάνωσης με όλους τους φίλους της. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 6 Μαΐου και την Τρίτη 12 Μαΐου καθώς και στο μεγάλο τελικό το Σάββατο 6 Ιουνίου παγκοσμίου φήμης θρύλοι της διοργάνωσης θα απαντούν διαδικτυακά στις ερωτήσεις των φίλων της Heineken.

Με τη «μάχη» των κορυφαίων δυνάμεων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να έχει ανάψει για μια θέση στον τελικό του Βερολίνου, η Heineken μέσα από το hashtag #ChampionTheMatch στο Twitter δίνει στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους αγώνες παρέα με μεγάλους διεθνείς ποδοσφαιριστές αλλά και ειδικούς του ποδοσφαίρου.

Ήδη οι Ruud Gullit, Patrick Kluivert και Rio Ferdinand ήταν από τους πρώτους οικοδεσπότες εκ μέρους της Heineken διεθνώς στα προηγούμενα παιχνίδια, οι οποίοι απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού. Μετά λοιπόν από αυτό το δυνατό ξεκίνημα, όλοι πλέον αναρωτιούνται ποιοί θα είναι οι επόμενοι μεγάλοι οικοδεσπότες των ημιτελικών και του τελικού που θα κατακλυστούν από ποδοσφαιρικές ερωτήσεις! Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Heineken όπου θα ανακοινώνονται κάθε φορά τα επόμενα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου στα οποία οι φίλαθλοι θα μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματά τους.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας κατά τη διάρκεια του αγώνα από το Twitter στο #ChampionTheMatch κάνοντας mention το @heineken_gr και παίξτε μπάλα με τη Heineken!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags