Facebook Pixel ΣΟΚ με Πιερικό!
| 2015-05-08 22:52:00

ΣΟΚ με Πιερικό!

ΣΟΚ με Πιερικό!

Άσχημα τα νέα για την ιστορική ομάδα της Κατερίνης...

O Πιερικός μηδενίζεται στους αγώνες με Αιγινιακό και Τύρναβο λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους πρώην ποδοσφαιριστές Νίτσιο και Ελευθεριάδη με αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ενώ του αφαιρούνται και τέσσερις βαθμοί από τα πλέι-άουτ!

Κατόπιν απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έγινε γνωστή την Παρασκευή (8/5), ματαιώνονται οι επόμενοι δύο αγώνες της ομάδας (με Αιγινιακό και Τύρναβο) με υπαιτιότητά της. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι ο Πιερικός μηδενίζεται. Συν τοις άλλοις, θα του αφαιρεθούν και τέσσερις βαθμοί με αποτέλεσμα να συνεχίζει στα πλέι άουτ με -3.

Όλα αυτά καθώς υπάρχουν τελεσίδικες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Νίτσιο και Ελευθεριάδη. Με την πλευρά των ποδοσφαιριστών είχε γίνει ρύθμιση, αλλά η ομάδα της Κατερίνης δεν φάνηκε συνεπής στις υποχρεώσεις της.

«Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ», της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ «Γ. ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ», ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ», αναφέρει η πρώτη απόφαση ενώ η δεύτερη τα εξής:

«Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005», της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags