Facebook Pixel Ξέσπασμα Κακέτση: «Κούγια, πλύνε τα δόντια σου όταν μιλάς για μένα»
| 2015-05-11 17:18:00

Ξέσπασμα Κακέτση: «Κούγια, πλύνε τα δόντια σου όταν μιλάς για μένα»

Ξέσπασμα Κακέτση: «Κούγια, πλύνε τα δόντια σου όταν μιλάς για μένα»

Την δική του απάντηση στον Αλέξη Κούγια και σε όσα του καταλογίζει έδωσε ο Στιβ Κακέτσης. Τι άλλο για τα στημένα, για την ΑΕΚ, για τον Μαρινάκη, τον Πατέρα, τον Μελισσανίδη και τον Αλαφούζο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

 

«Ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για εμένα είναι αυτός. Δεν έχει τι να κάνει όλη την ημέρα και επειδή του αρέσει η επικαιρότητα και θέλει να είναι στα μέσα επί παντός επιστητού δεν αφήνει κανέναν απείραχτο. Τον προειδοποιώ να μην ασχολείται μαζί μου. Πλύνε τα δόντια σου όταν μιλάς για μένα.  Έχει τρελάνει όλον τον κόσμο, στέλνει αθώους στην φυλακή. Τον Τσακογιάννη, έναν άλλο που έχει δύο παιδιά τον έστειλε στην ανεργία. Αν ανοίξω το στόμα μου θα εξαφανιστεί κόσμος».

 

Για το υστερόγραφο της ανακοίνωσής του: «Δεν θα σου πω τι εννοώ. Όποιος διαβάσει θα καταλάβει τι εστί 3-0. Υπάρχει και ομάδα εδώ στον Άλιμο που υποβιβάστηκε. Είναι παιχνίδια του Κούγια όλα αυτά. Ήταν πρόεδρος στην ΑΕΚ, κινητός πρόεδρος είναι. Πήγε στον Ηρακλή και δεν ντρέπεται να λέει πως ω του θαύματος κέρδισε ο Ηρακλής. Και δεν ντρέπεται που το λέει. Και δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας. Δηλαδή τι «ω του θαύματος». Στρογγυλή μπάλα είναι. Έπαιξε μπάλα η ΑΕΚ; Κινητός πρόεδρος είναι. Πέρασε από τα Γιάννινα, την Παναχαϊκή, το Αιγάλεω και τώρα είναι στην Κόρινθο. Εγώ ξέρω πως αν αγαπάς την ομάδα σου δεν την αλλάζεις».

 

Για το αν επικοινώνησαν: «Δεν καταδέχομαι να του μιλήσω. Έχτισα με κόπο το όνομά μου και δεν δέχομαι να λέει αυτά που λέει για εμένα. Από πού κι ως πού έχω την δύναμη να κατεβάσω τον Μαρινάκη από τον Ολυμπιακό. Είμαι εγώ ποδοσφαιρικός παράγοντας; Ο Μελισσανίδης, ο Αλαφούζος ή ο Πατέρας πώς θα τον απομακρύνουν από τον Ολυμπιακό;»

 

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν τον γνωρίζω τον Ιβάν. Αλλά και ο κόσμος στην Θεσσαλονίκη μια τον ανεβάζει, μια τον κατεβάζει λες και παίζει ο Σαββίδης μπάλα. Πρέπει να σοβαρευτούν. Λέει ότι θα καθαρίσει την ομάδα από τα χρέη, θα φτιάξει γήπεδο, προπονητικό κέντρο. Και μόλις δεν πάει καλά η ομάδα την ακούει αυτός. Έχει βάλει τα λεφτά του, σε τι αποσκοπεί είναι δικό του θέμα, αλλά δεν πρέπει να τον βρίζουν. Αν φύγει πάλι θα ψάχνονται, αλλά μπορούν να πάρουν τον Κούγια για πρόεδρο. Θα γίνει και πρόεδρος μεγάλης ομάδας γιατί με την Παναχαϊκή θα ταλαιπωρείται στην Β’ Εθνική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags