12/05/15 - 13:54

Γεωργίου speaking για Κομπότη!

Τελικά, έγινε κι αυτό. «Εκοιμήθει» ο Κομπότης. Μάλιστα, κύριοι, «εκοιμήθει» ο Κομπότης.

Γεωργίου speaking για Κομπότη!
37.279views 0shares

Υπάρχει, όμως, πιθανότητα να μην έχει στην ουσία «κοιμηθεί», αλλά να ‘χει πάθει νεκροφάνεια. Και σε λίγο καιρό, «τσουπ», να αναστηθεί. Και μαζί του να αναστηθεί και ο Λεβαδειακός.

Αντε,θα το κάνω πενηνταράκια, για να καταλάβετε τι εννοώ. Κανονικά, μεθαύριο Τετάρτη, πρέπει να επικυρωθεί επίσημα η βαθμολογία της Α’ Εθνικής. Αν όντως γίνει η επικύρωση, τότε ο Λεβαδειακός, ότι και να γίνει στη συνέχεια δεν θα έχει καμιά πιθανότητα να γλιτώσει και οριστικά θα έχει πέσει στην Β’ Εθνική.

Αν, όμως δεν επικυρωθεί η βαθμολογία και στη συνέχεια τιμωρηθεί η Βέροια με υποβιβασμό για τους γνωστούς λόγους, τότε τη θέση της στην Α’ Εθνική θα την πάρει ο Λεβαδειακός. Ετσι ακριβώς είχε σωθεί πριν 4 χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης και είχε πέσει ο Ηρακλής.

Αν, όμως, επικυρωθεί μεθαύριο επίσημα η βαθμολογία, και στη συνέχεια τιμωρηθεί η Βέροια με υποβιβασμό, τότε τη θέση της στην Α’ Εθνική θα την πάρει ο τρίτος της βαθμολογίας των πλεϊ- οφ της Β΄ Εθνικής, δηλαδή, ή , η Λάρισα, ή, ο Απόλλωνας. Αντε να δούμε, τι έργο θα δούμε τις προσεχείς μέρες. Εγχρωμο και σινεμασκοπ...

Πηγή: Real.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ