Facebook Pixel ΦΟΒΕΡΟ! Ποια ελληνική ομάδα ανακοίνωσε συνεργασία με τη Βιγιαρεάλ;;
| 2015-05-15 16:20:00

ΦΟΒΕΡΟ! Ποια ελληνική ομάδα ανακοίνωσε συνεργασία με τη Βιγιαρεάλ;;

ΦΟΒΕΡΟ! Ποια ελληνική ομάδα ανακοίνωσε συνεργασία με τη Βιγιαρεάλ;;

Πολύ σπουδαία κίνηση η έναρξη της συνεργασίας με το "κίτρινο υποβρύχιο"!

Ο λόγος για τον Αστέρα Τρίπολης!

Η συνεργασία αφορά σε όλα τα ποδοσφαιρικά και αθλητικά επίπεδα και ασφαλώς, εκτός από ζητήματα λειτουργίας των συλλόγων, έχει να κάνει ακόμη και με μεταγραφικά θέματα. Είναι σπουδαίο βέβαια, να υπάρχει συνεργασία με μία ομάδα που αγωνίζεται και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο στην Primera Division!.

Η συνεργασία επικυρώθηκε κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν ο εμπορικός διευθυντής του Αστέρα, Δημήτρης Κενές με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου, Γιάννη Ντάλλα στην Ισπανία. 

Η Βιγιαρεάλ, που ιδρύθηκε το 1923, έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Champions` League την περίοδο 2005-06 και δύο φορές μέχρι τα ημιτελικά του UEFA/Europa League, τις περιόδους 2003-04 και 2010-11. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division. Την σεζόν 2007-08 τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος!

Η ανακοίνωση του Αστέρα: 

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας σε όλα τα ποδοσφαιρικά-αθλητικά επίπεδα με την ομάδα της Primera Division, Villarreal CF!

Οι δύο ομάδες μπορεί να αναπτύσσονται σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, ωστόσο διαθέτουν πολλά κοινά στοιχεία τόσο στη φιλοσοφία όσο και την ανάπτυξη-εξέλιξη των ποδοσφαιρικών τμημάτων.

Οι βάσεις για τη συνεργασία του ΑΣΤΕΡΑ με την Villarreal μπήκαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην Ισπανία ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας μας, Δημήτρης Κενές, μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιάννη Ντάλλα.

Κατά την τριήμερη παραμονή των εκπροσώπων μας στο Vila-Real, έγινε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, ενώ συζητήθηκαν περαιτέρω οι τρόποι ανάπτυξης των τομέων Marketing, Media, Ticketing, Academy και Merchandising.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια της Villareal CF για την άριστη και ζεστή φιλοξενία με την υπόσχεση στο άμεσο μέλλον να ανταποδώσουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags