Facebook Pixel Ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για την επίθεση στον Ζωγράφο!
| 2015-05-15 16:38:00

Ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για την επίθεση στον Ζωγράφο!

Ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για την επίθεση στον Ζωγράφο!

Ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για την βίαιη επίθεση με λοστό που δέχτηκε το Νοέμβριο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χριστόφορος Ζωγράφος άσκησε ο αθλητικός Εισαγγελέας Αθηνών, Κ. Σιμιτζόγλου.

Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της αυτουργίας σε αυτήν. Η υπόθεση παραπέμπεται σε τακτικό ανακριτή.

Παράλληλα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ανακοίνωσε πως εκδόθηκε εν μέρει απορριπτική διάταξη για τις καταγγελίες εναντίον ποδοσφαιρικού παράγοντα για την υπόθεση, καθώς κατά την εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για άσκηση ποινικής δίωξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ είχε δεχθεί επίθεση τον περασμένο Σεπτέμβριο από αγνώστους που τουν χτύπησαν στο κεφάλι με αποτέλεσμα να παραμείνει έξι ημέρες στο νοσοκομείο.

Την επομένη στη συνεδρίαση της Super League o πρόεδρος του Ολυμπιακού Ευ. Μαρινάκης κατήγγειλε ότι ο Δ. Μελισσανίδη τηλεφωνούσε στον Ζωγράφο και στον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, Γ. Σαρρή σχετικά με τον διαιτητή που θα οριζόταν στον αγώνα Παναχαϊκής - ΑΕΚ.

Ο κ. Μελισσανίδης σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε απάντησε στις κατηγορίες Μαρινάκη κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων για "χούντα στο ποδόσφαιρο".

Στον αθλητικό εισαγγελέα κατέθεσαν για την υπόθεση οι Ζωγράφος, Σαρρής, Μαρινάκης και Μελισσανίδης.

Ο κ. Ζωγράφος φέρεται να υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον που του συστήθηκε ως "Μελισσανίδης" και στη συνέχεια ότι δέχθηκε απειλητικού περιεχομένου τηλεφωνήματα από απόρρητο αριθμό.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags