Facebook Pixel "Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις"...
| 2015-05-15 23:49:00

"Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις"...

"Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις"...

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του προέδρου τη Δόξας Δράμας, που είπε ορθά – κοφτά ότι ο Άρης πρόσφερε πριμ στη Δόξα για να κόψει βαθμούς από τον Πανσερραϊκο, οι Δραμινοί προσπάθησαν να τα μαζέψουν…

Ο πρόεδρος της Δόξας με την ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι… παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
«Δράμα 15/05/2015

H Διοίκηση του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κατανοώντας τη κρισιμότητα του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ της Ομάδος μας και του Πανσεραικού,του οποίου το αποτέλεσμα ίσως κρίνει τον πρωταθλητή της Γ΄ Εθνικής του 1ου Ομίλου, κράτησε όλη την εβδομάδα χαμηλούς τόνους για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Με έκπληξη μας όμως, διαβάσαμε σε μερίδα ηλεκτρονικού τύπου παρερμηνευμένες δηλώσεις του Προέδρου μας Ηλία Χατζηελευθερίου για τυχόν επίσημες ή ανεπίσημες κρούσεις από οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα.

Δηλώνουμε ότι ουδέποτε έχουμε δεχτεί ανεπίσημη ή επίσημη κρούση παρά μόνο τις γνωστές καφενειακές συζητήσεις που γίνονται παραμονές τέτοιων αγώνων στην Ελλάδα.

Όσοι έχουν στόχο και σκοπό να πλήξουν το ήθος, το κύρος, την αξιοπιστεία και αξιοπρέπεια της Ομάδας, δε θα τα καταφέρουν. Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα αγωνιστεί όπως και τα προηγούμενα 29 παιχνίδια με στόχο τη Νίκη αδιαφορώντας για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του ομίλου μας.

Για το δ.σ.
Ο Πρόεδρος
Χατζηελευθερίου Ηλίας»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags