Facebook Pixel Τι αποκάλυψε ο "Μανωλάκης" για Παναθηναϊκό και Γιουβέντους!
| 2015-05-18 15:54:00

Τι αποκάλυψε ο "Μανωλάκης" για Παναθηναϊκό και Γιουβέντους!

Τι αποκάλυψε ο "Μανωλάκης" για Παναθηναϊκό και Γιουβέντους!

Άγνωστες πτυχές της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Εμμάνουελ Ολισαντέμπε. Ποιος ο ρόλος της Γιουβέντους στην όλη υπόθεση.

Αρχικά, ο Ολισαντέμπε θυμήθηκε την προσέγγιση της Γιουβέντους, μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Polska The Times": "Οι Ιταλοί με ήθελαν, με ήθελαν πάρα πολύ. Το πρόβλημα άρχισε όταν πήγαν να ρωτήσουν τη διοίκηση της Πολόνια Βαρσοβίας. Ζήτησε 8 εκατομμύρια δολάρια! Ήταν εξωπραγματικό, εάν αναλογιστεί κανένας ότι ήμουν ποδοσφαιριστής του πολωνικού πρωταθλήματος! Δεν το αποδέχτηκαν στη Γιουβέντους".

Για να μετακομίσει στην Αθήνα, ο Μανώλης έφτασε στο σημείο να απειλήσει...: "Το ίδιο ποσό ζητήθηκε και στις διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες (σ.σ.σ του Παναθηναϊκού). Στο τέλος, θύμωσα τόσο πολύ και τους απείλησα λέγοντας ότι είτε θα συμφωνήσουν στα 3 εκατομμύρια δολάρια, είτε, εγώ, θα επέστρεφα στη Νιγηρία. Ευτυχώς, ο πρόεδρος Ρομανόβσκι, συμφώνησε στο τέλος".

Υπογράμμισε, δε, ότι ακόμα, έχει σε ένα συρτάρι το έγγραφο της Γιουβέντους: "Ακόμα, δεν έχω πετάξει το έγγραφο της συμφωνίας με τη Γιουβέντους. Το έχω σπίτι μου. Η διάρκεια του συμβολαίου ήταν πενταετής και την πρώτη σεζόν θα λάμβανα 500.000 δολάρια και την πέμπτη και τελευταία, 800.000".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags