Facebook Pixel "Nα παίξουμε για την περηφάνια μας και την τιμή μας"
| 2011-05-20 00:40:00

"Nα παίξουμε για την περηφάνια μας και την τιμή μας"

"Nα παίξουμε για την περηφάνια μας και την τιμή μας"

Ο Παναθηναϊκός στα δύο ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που απομένουν για τα πλέι οφ πρέπει να παίξει "για την περηφάνεια και την τιμή" του", δήλωσε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Μέσα σε τρεις μέρες, απέναντι στην ίδια ομάδα είδαμε έναν εντελώς διαφορετικό Παναθηναϊκό. Τι άλλαξε;

«Όπως είπα και μετά το παιχνίδι στο Βόλο, στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή γενικότερα δεν θα πρέπει να τα παρατάμε. Δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα, ωστόσο είναι και θέμα ηρεμίας, αυτοπεποίθησης και πάνω από όλα ενότητας. Αν λοιπόν συνεχίσουμε με αυτά τα στοιχεία και στα επόμενα δύο παιχνίδια τότε νομίζω έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε αυτή τη διοργάνωση των πλέι οφ. Αλλά είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με το ίδιο πνεύμα. Γιατί θα είναι δύσκολα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον ΑΕΚ. Αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται, ώστε στο τέλος να μπορούμε κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε».

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, και οι τρεις ομάδες είστε στο κυνήγι της πρώτης θέσης, αλλά πλέον είναι και πάλι στο χέρι σας με δύο νίκες να κερδίσετε τη διοργάνωση.

«Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τις άλλες ομάδες. Πρέπει να κοιτάμε μόνο τη δική μας. Πήραμε μία καλή νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και πλέον θέλουμε άλλες δύο στα ματς που απομένουν. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, το ξέρουμε αυτό, αλλά θα δώσουμε μάχη για να τα κερδίσουμε».

Είναι ίσως και ένα στοίχημα για εσάς να προσπαθήσετε να «ζεστάνετε» και πάλι τον κόσμο που έλειψε από το ΟΑΚΑ;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε πλέον είναι να παίξουμε για την περηφάνια μας και την τιμή μας. Αυτό! Οι άνθρωποι που αγαπάνε αυτόν τον σύλλογο θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν. Ξέρουμε ότι είμαστε επαγγελματίες, ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας καλά, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μέχρι το τέλος».

Υπάρχει έντονη φημολογία στη Γαλλία πως θα αποχωρήσεις το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει;

«Αυτή τη στιγμή δεν εστιάζω στα σενάρια και τα δημοσιεύματα που λένε ότι θα φύγω το καλοκαίρι. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και το καθήκον μου είναι να παίζω και να προσπαθώ για το καλύτερο για αυτή την ομάδα. Θα δούμε μετά το τέλος των υποχρεώσεών μας τι θα γίνει. Ήρθα εδώ για να παίξω καλό ποδόσφαιρο, να βοηθήσω την ομάδα να προχωρήσει μπροστά και όλα τα άλλα θα τα δούμε στο τέλος της σεζόν».

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags