Facebook Pixel Δεν "χαλάει" του Μούλντερ, εκτός αν...
| 2015-05-21 20:24:00

Δεν "χαλάει" του Μούλντερ, εκτός αν...

Δεν "χαλάει" του Μούλντερ, εκτός αν...

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων έμεινε ο Λουίς Λαρός, εκπρόσωπος του Έρβιν Μούλντερ, ο οποίος από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις του με την ΑΕΚ. 

Και μπορεί ο 26χρονος γκολκίπερ να μην κατάφερε να πραγματοποιήσει τώρα το ταξίδι του στη χώρα μας, για να πάρει μία «γεύση» από την Ένωση, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του, ωστόσο το έκανε ο ατζέντης του και ενημερώθηκε άμεσα από αυτόν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Λαρός, αφού ξεναγήθηκε στα Σπάτα, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και παράλληλα συνομίλησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μούλντερ και του περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην Ένωση. Τα σχόλια του ήταν τόσο κολακευτικά για τα όσα έζησε, που πλέον μπορεί να κάνει κάποιος λόγο για βέβαιη συμφωνία η οποία μπορεί να χαλάσει μόνο σε μία περίπτωση.

Τις επόμενες ώρες να έρθει μία εξαιρετική πρόταση από ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς από την ΑΕΚ, η οποία παράλληλα να του εγγυάται θέση βασικού άμεσα. Κάτι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, όπως άλλωστε άφησε να εννοηθήσει ο Λαρός, στις συζητήσεις του με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags