Facebook Pixel Νικοπολίδης για Ριζούπολη: «Δικαιολογία...»
| 2015-05-21 20:48:00

Νικοπολίδης για Ριζούπολη: «Δικαιολογία...»

Νικοπολίδης για Ριζούπολη: «Δικαιολογία...»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε για όσα έγιναν σε εκείνο το περιβόητο ντέρμπι, ενώ απάντησε και στο ερώτημα για το αν θα καθόταν ποτέ στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θυμήθηκε τα επεισόδια που είχαν γίνει στην Ριζούπολη το 2003, παραδέχθηκε πως το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δεν έπρεπε να ξεκινήσει, ωστόσο τόνισε με νόημα πως πολλοί το χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία τα επόμενα χρόνια.

Μεταξύ άλλων μίλησε επίσης για το αν έχασε τότε το Τριφύλλι λόγω των επεισοδίων, ενώ στην συνέντευξή του στο
contra.gr απάντησε και για το αν θα ήθελε να γίνει προπονητής του Παναθηναϊκού κάποια στιγμή...


Ακολουθεί απόσπασμα των δηλώσεων του:

Για το τι συνέβη στη Ριζούπολη και πως πήρε την απόφαση μετά από αυτά τα γεγονότα να πάει στον Ολυμπιακό:

Έχουμε μιλήσει τόσοι. Κι εγώ έχω μιλήσει. Απορώ που λένε πως δεν μιλάω. Τελικά όλοι βάζουν τη Ριζούπολη μπροστά για δικαιολογία για όσα έκαναν εκείνοι. Στα χρόνια που ήρθαν μετά, έγιναν όλα στο όνομα της Ριζούπουλης π.χ το 2010, που διεκόπη το ματς. Και πάντα διαβάζεις "στη Ριζούπουλη έγιναν χειρότερα", το ίδιο και φέτος. Να τα ξεπεράσουμε γιατί λάθη γίνονται απ' όλους και απ' όλες τις ομάδες. Αν πιστεύει ο κόσμος πως ότι έγινε στοίχισε περισσότερο σ' αυτούς, παρά σ' εμένα και τους συμπαίκτες μου, κάνουν λάθος, γιατί τότε χάσαμε ένα πρωτάθλημα.


Για το αν έχασαν λόγω των επεισοδίων ή επειδή ήταν κακοί:

Και για τα δύο το χάσαμε. Και για το κλίμα και για όλα. Κι εμείς φταίμε και τα επεισόδια. Τι να περιγράψουμε; Γιατί δεν ρωτάνε κι άλλους. Το κλίμα ήταν κακό, πολύ δύσκολο για εμάς. Αλλά μετά φταίμε εμείς. Δεν είχαν γίνει κι άλλα πριν τη Ριζούπολη; Δεν έπρεπε να γίνει ματς μ' αυτές τις συνθήκες, ναι. Αλλά κι οι παίκτες δεν ήμασταν στην καλύτερη μέρα.

Για το αν θα έφευγε από τον Ολυμπιακό για χάρη άλλης ελληνικής ομάδας:

Πρώτα πρέπει να γίνω προπονητής του Ολυμπιακό για να ξέρω τι θα έκανα (γέλια).Αλλά, αν ήμουν στον Ολυμπιακό και ήταν όλα καλά, δεν θα ήθελα να φύγω. Ακόμα και ως δεύτερος. Αν είσαι σε ένα τιμ, μένεις μέχρι τέλους. Αν είμαι σε ένα τιμ που λειτουργεί καλά, όχι, δεν θα έφευγα. Και εννοείται στον Παναθηναϊκό δεν θα πήγαινα. Ούτε εγώ θέλω, ούτε αυτοί θέλουν. Νομίζω έτσι είναι. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες, που δεν το βλέπω. Δεν χρειάζεται κιόλας, δεν τον θέλω. Είδαμε τι έγινε με τον κύριο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ.


Ξέσπασμα Καραπαπά για Φουστέρ! Διαβάστε τι λέει για ΑΕΚ και Μελισσανίδη ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags