Facebook Pixel Ποιον στέλνουν οι Σέρβοι στην ΑΕΚ;
| 2015-05-22 17:20:00

Ποιον στέλνουν οι Σέρβοι στην ΑΕΚ;

Ποιον στέλνουν οι Σέρβοι στην ΑΕΚ;

Η ΑΕΚ (μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς) έδωσε τη συγκατάθεσή της να προχωρήσει την περίπτωση του Βλαντιμίρ Βολκόφ, γράφουν οι Σέρβοι.

Η Sport του Βελιγραδίου αναφέρει πως «ο ελληνικός γίγαντας ΑΕΚ έχει παρακολουθεί καιρό παιχνίδια της Παρτιζάν και τον Βλαντιμίρ Βολκόφ και τώρα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, «άναψε» το πράσινο φως για να προχωρήσει η μεταγραφή». Το συμβόλαιο του Βολκόφ με την Παρτιζάν τελειώνει το καλοκαίρι και η ΑΕΚ προχωράει την περίπτωσή του.

Ο Σέρβος είναι ένας φουλ αριστερό μπακ χαφ και αγωνίζεται στην Παρτιζάν από το 2011 έχοντας συνολικά 76 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 8 γκολ. Φέτος έχει παίξει σε 18 ματς στο πρωτάθλημα (4 γκολ, 4 ασίστ), έξι στο Europa League, τέσσερα στο Κύπελλο Σερβίας και τρία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Παλαιότερα έχει παίξει στη Σέριφ (2009-11) με 45 συμμετοχές και 13 γκολ, αλλά και σε άλλες ομάδες της Σερβίας. Έχει ύψος 1.85 και θεωρείται παίκτης με παρόν και μέλλον, όντας σε καλή ηλικία (28 ετών, γεννημένος στις 6 Ιουνίου του 1986) και διεθνής με το Μαυροβούνιο (16 συμμετοχές).

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags