Facebook Pixel Πουτάν@ μπάλλα με τον Μπέρτο!!!
Ποδόσφαιρο
| 2015-05-24 13:00:00

Πουτάν@ μπάλλα με τον Μπέρτο!!!

Πουτάν@ μπάλλα με τον Μπέρτο!!!

Μιλάμε για τον τελικό του κυπέλλου. Και τι είναι αυτό που πρώτα θα πεις. Ότι στο ποδόσφαιρο δεν είσαι σίγουρος ποτέ και για τίποτα.

Και δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα συμβεί, και όσο παίζεται το παιχνίδι πώς θα εξελιχθεί. Να, γιατί έρχεται με τη μία στο στόμα η γνωστή και χιλιοειπωμένη σλογκανίστικη ατάκα «Πουτάνα μπάλλα!».

Με την ευκαιρία να σου πω ότι αυτή την αναφώνηση, αυτή την αγανάκτηση την βγάζουν και οι παίκτες, οι άνθρωποι της δουλειάς, όχι μόνον από τους οπαδούς θα την ακούσεις. Χάνουν το γκολ και λένε «Πουτάνα μπάλλα!». Βάζει ο αντίπαλός τους ένα τσαμπατζήδικο γκολ και λένε «Πουτάνα μπάλλα!».

Απ' όλα τα σημεία του γηπέδου η Ξάνθη πίεζε τον Ολυμπιακό που είχε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στο πρώτο ημίχρονο. Πουτάνα μπάλλα! Τρώει το γκολ η Ξάνθη από γκάφα δική της. Από πάσα-προσφορά δικού της παίκτη στον σκόρερ του Ολυμπιακού. Πουτάνα μπάλλα!

Ποιος παικτης ήταν ο γκαφατζής; Ο Μπέρτος που πριν από 25 ημέρες είχε πει στο ραδιόφωνο: «Αν ο διαιτητής αρχίσει τα φρρρρ..., φρρρρ..., από το πρώτο λεπτό υπέρ του Ολυμπιακού, τότε γαμησέ τα!». Της πουτάνας είχε γίνει. Πουτάνα μπάλλα, ξαναλεω εγώ! Και τελειώνει το ημίχρονο με 1-0 του Ολυμπιακού, ενώ θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον 1-0 υπέρ της Ξάνθης.

ΣΤΡΗΠΤΗΖ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags