Facebook Pixel ΤΕΛΟΣ ο Αντσελότι – Τα δύο φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ!
| 2015-05-25 20:45:00

ΤΕΛΟΣ ο Αντσελότι – Τα δύο φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ!

ΤΕΛΟΣ ο Αντσελότι – Τα δύο φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ!

Ο Κάρλο Αντσελότι «χρεώθηκε» την αποτυχημένη χρονιά και αποχωρεί οριστικά από την «Βασίλισσα». Ποιος έρχεται;

Παρελθόν αποτελεί πλέον για την Ρεάλ Μαδριτης ο Κάρλο Ανσελότι, καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο.

Η «Βασίλισσα» φέτος δεν σήκωσε τίποτα, αφού τερμάτισε πίσω από την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Γιουβέντους και για αυτό η διοίκηση αποφάσισε την αντικατάστασή του.

Ο Πέρεθ προέβη ήδη στις σχετικές ανακοινώσεις στον ίδιο τον Αντσελότι, ενώ απόψε θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει τον Τύπο σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, ήδη στην Ισπανία γράφουν πως πρώτο φαβορί για να κάτσε στον πάγκο της Ρεάλ είναι ο Ράφα Μπενίτεθ, με τον οποίο έχουν γίνει κάποιες επαφές, ενώ πολύ ψηλά στην λίστα βρίσκεται και ο Ουνάι Έμερι, που από το 2013 είναι στον πάγκο της Σεβίλλης.

Όσον αφορά τον Αντσελότι, παρότι ο Μπερλουσκόνι δήλωσε πρόσφατα πως αν φύγει από την Ρεάλ θα έρθει σίγουρα στη Μίλαν, ο ίδιος δήλωσε χθες πως αν απολυθεί, θα κάτσει έναν χρόνο να ξεκουραστεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags