Facebook Pixel Ποιος Καρίγιο; Αυτός τον ΣΕΙΣΜΟ στον Ολυμπιακό!
| 2015-05-27 09:10:00

Ποιος Καρίγιο; Αυτός τον ΣΕΙΣΜΟ στον Ολυμπιακό!

Ποιος Καρίγιο; Αυτός τον ΣΕΙΣΜΟ στον Ολυμπιακό!

ΑΥΤΟΣ ο παίκτης μπορεί να ρίξει τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη και η υπόθεσή του είναι περισσότερο προχωρημένη από του Καρίγιο!

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, καθώς όλες οι πληροφορίες από το Λιμάνι αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζονται να κάνουν... πράγματα και θαύματα!

Όπως έχουμε γράψει ξανά, ο σχεδιασμός προβλέπει την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών τοπ κλάσης, προκειμένου να αλλάξει επίπεδο το ρόστερ. Κι από εκεί και ύστερα, ό,τι καλό προκύψει...

Σέντερ φορ, εξτρέμ, ένας στόπερ και ένα 8άρι είναι οι τέσσερις θέσεις, με εκείνη του επιθετικού να είναι "δεσμευμένη" από τον Καρίγιο και την προσπάθεια που γίνεται για την απόκτησή του.

Όπως υποστηρίζουν όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στον Ολυμπιακό, όμως, αν η θέση του σέντερ φορ είναι για τον Αργεντινό άσο και η υπόθεσή του βρίσκεται σε καλό δρόμο, εκείνη που είναι περισσότερο προχωρημένη είναι αυτή του εξτρέμ!

Με τον Ρομπίνιο να βρίσκεται στο επίκεντρο και να είναι, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, περισσότερο δουλεμένη η περίπτωσή του από τους πρωταθλητές!

Να το πούμε απλά: Και οι δύο είναι πολύ δύσκολες περιπτώσεις, για πολλούς και διάφορους λόγους. Αν, όμως, λέγαμε σήμερα ότι ένας από τους δύο είναι πιο πιθανό να πιάσει Λιμάνι, αυτός είναι ο Ρομπίνιο!

Ένας παίκτης που μπορεί, από μόνος του, να ρίξει τα τσιμέντα όχι στο Καραϊσκάκη, αλλά σε κάθε ελληνικό γήπεδο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags