Facebook Pixel Έχεις πλάκα - Κορυφαία ατάκα Μπερίσα για ΠΑΟ!
| 2015-05-31 11:10:00

Έχεις πλάκα - Κορυφαία ατάκα Μπερίσα για ΠΑΟ!

Έχεις πλάκα - Κορυφαία ατάκα Μπερίσα για ΠΑΟ!

Ο ΣΟΥΗΔΟΣ άσος μας έφτιαξε καινούργιο συκώτι με τις δηλώσεις του...

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του, στο σάιτ "pagineromaniste"; Ότι με τη φετινή του παρουσία (;) στον Παναθηναϊκό, απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε μία μεγάλη ομάδα! Ο παίκτης που δεν έμπαινε ούτε στις αποστολές...

Αλλά δεν τελείωσε εδώ: μετά από την φετινή του εμπειρία με το "τριφύλλι", μπορεί το καλοκαίρι να επιστρέψει στη Ρόμα (που ανήκει) για προετοιμασία και να μείνει στον ιταλικό σύλλογο!

"Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν είχα μείνει στην Σουηδία. Σίγουρα εδώ στην Ελλάδα έχω βελτιωθεί. Τώρα είμαι καλύτερος παίκτης. Θα μπορούσα να διεκδικήσω τον χώρο μου σε κάθε ομάδα στα κυριότερα πρωταθλήματα αλλά είχα τα ίδια συναισθήματα και όταν ήμουν στην Ρόμα.

Το να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό με εξέλιξε σαν παίκτη και μου έδωσε κάποια εμπειρία. Απέδειξε ότι μπορώ να είμαι μέλος μιας ομάδας που όλοι σέβονται. Νομίζω ότι έχω ισχυρή "προσωπικότητα" για την ηλικία μου και μετά από αυτή την εμπειρία έχω κερδίσει και άλλο.

Από την άλλη δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην ηλικία μου που παίζουν μόνιμα στις ομάδες τους", σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε για το μέλλον του:

"Τι θα γίνει το καλοκαίρι; Πιθανότατα θα γυρίσω στην Ρόμα για να βρεθώ στην προετοιμασία και αν όλα πάνε καλά τότε θα μπορούσα να μείνω στην Ιταλία. Διαφορετικά θεωρώ ότι θα με παραχωρήσουν κάπου ως δανεικό. Πρέπει να ταιριάξουν πολλά πράγματα για να δείξει κάποιος ότι αξίζει να μείνει σε ένα κλαμπ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags