Facebook Pixel Αποκάλυψη-βόμβα Κωνσταντίνου για νέα μεταγραφή!
| 2015-06-02 10:30:00

Αποκάλυψη-βόμβα Κωνσταντίνου για νέα μεταγραφή!

Αποκάλυψη-βόμβα Κωνσταντίνου για νέα μεταγραφή!

Ο Παναθηναϊκός έφερε στην Ελλάδα τον παικταρά Μίκαελ Εσιέν, ωστόσο όπως φαίνεται θα ακολουθήσει και δεύτερη μεγάλη κίνηση! Τι δήλωσε πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ;

Έρχεται και δεύτερος "Εσιέν" στον Παναθηναϊκό! Αυτό αποκάλυψε, πριν από λίγο, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Βασίλης Κωνσταντίνου!

Ο αντιπρόεδρος του Τριφυλλιού δήλωσε ότι οι μεγάλες μεταγραφές δε σταματάνε στον Γκανέζο άσο και πως θα ακολουθήσει μία ακόμα ηχηρή κίνηση για το κέντρο της άμυνας!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-τη μεταγραφή του Εσιέν: «Δεν χαλάει η μεταγραφή, είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Σήμερα θα πάει στο Υγεία, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αν και έχουμε πάρει τις εξετάσεις του από τη Μίλαν και δείχνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παρ’ όλα αυτά εμείς θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την υγεία του. Ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι σίγουρος 100% για έναν παίκτη τόσο μεγάλης αξίας. Θα υπογράψει, θα φύγει και θα επιστρέψει για την έναρξη της προετοιμασίας».

-το πώς βίωσε ο Εσιέν τη χθεσινή υποδοχή: «Επωμίστηκε μεγάλες ευθύνες γιατί είδε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού διψά για προσωπικότητες και τίτλους. Κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Παναθηναϊκός. Είχε ενημερωθεί για την ιστορία της ομάδας και το ότι σαν σήμερα πριν από 44 χρόνια είχε φτάσει στον τελικό του Πρωταθλητριών. Αντιλήφθηκε και ο ίδιος πως έχει ευθύνη πλέον για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε τίτλους και πορείες στην Ευρώπη».

-τις επικείμενες μεταγραφές: «Νομίζω πως θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές, από τη στιγμή που αποχωρεί ο Σίλντενφελντ για δικούς του λόγους. Και ο ίδιος είπε πως θα είναι για πάντα οπαδός του Παναθηναϊκού και πως αντιλήφθηκε τη διετία που ήταν εδώ το μεγαλείο του συλλόγου. Θα κάνουμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League και δεν νομίζω πως είναι ακατόρθωτο. Αν γίνει, λύνει το οικονομικό του πρόβλημα ο Παναθηναϊκός. Ο σύλλογος βρίσκει τους τρόπους ώστε σιγά-σιγά να κάνει την οικονομική εξυγίανση που θέλει».

Σε ερώτηση αν θα πρέπει να περιμένουμε σέντερ μπακ με όνομα ανάλογο του Εσιέν απάντησε: «Σαφώς!».

-το πλάνο της ΠΑΕ: «Ο σύλλογος είχε βάλει ένα πρόγραμμα για οικονομική εξυγίανση, να μειωθούν οι οφειλές και να έχει αγωνιστική επιτυχία. Ο Παναθηναϊκός κατέβασε το μπάτζετ του από το 2010, όταν πήρε το νταμπλ, πολύ χαμηλά. Παρ’ όλα αυτά τα τελευταία δύο χρόνια έχει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, έχει μειώσει κατά πολύ τις οφειλές του και μπορεί να κάνει κάποιες μεταγραφές που μπορεί να τον φέρει εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι. Ο Παναθηναϊκός, η διοίκηση Αλαφούζου και το τεχνικό επιτελείο είναι συνεπείς σε όλα όσα έχουν πει. Μέσα σε μια τριετία ο κόσμος βλέπει ότι αυτή η διοίκηση έβγαλε την ομάδα από μια άσχημη αγωνιστική και οικονομική κατάσταση με ένα πλάνο. Τώρα ξεκινά ένα δεύτερο πλάνο, με στόχο την κατάκτηση τίτλων. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πράξη όσα έχει πει».

-την Παναθηναϊκή Συμμαχία και την ανταπόκριση του κόσμου: «Ο κ. Αλαφούζος πίστευε πολύ στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Ο κόσμος ήταν δύσπιστος ως προς το μοντέλο αυτό, αλλά νομίζω πως πλέον πρέπει να αναθεωρήσει και να δει ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και να στηρίξει αυτό το μοντέλο. Πάντως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον κόσμο, που αυτή την τριετία στήριξε την ομάδα».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags