Facebook Pixel "Στην ποδοσφαιρική γλώσσα μιλάμε πάντα έτσι"!
| 2015-06-04 00:20:00

"Στην ποδοσφαιρική γλώσσα μιλάμε πάντα έτσι"!

"Στην ποδοσφαιρική γλώσσα μιλάμε πάντα έτσι"!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Νίκος Νιόπλιας, δικαιολόγησε την δήλωσή του στην κάμερα! 

«Κάναμε καλό παιχνίδι και τακτικά και σε ατομικό επίπεδο και πήραμε τη νίκη. Δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει, περιμένουμε και το παιχνίδι της Κυριακής και βλέπουμε» σημείωσε αρχικά ο προπονητής των Περιστεριωτών.

Ερωτηθείς για την δήλωσή του νωρίτερα, εξήγησε: «Στην ποδοσφαιρική γλώσσα μιλάμε πάντα έτσι, μη κοιτάτε που κάνουμε τους... πονηρούς. Παίξαμε δύο παιχνίδια με τον Αστέρα και παρόλο που ήμασταν καλύτεροι δεν πήραμε αυτό που έπρεπε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και του Αστέρα μαγκιά είναι γιατί προηγείται στην βαθμολογία. Εμείς, επαναλαμβάνω, ότι δεν πήραμε αυτά που έπρεπε να πάρουμε στα περασμένα ματς. Ο σύλλογος αυτός παλεύει χρόνια και η δεύτερη θέση θα είναι πολύ σημαντική και για το οικονομικό σκέλος. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά σίγουρα εμείς δεν έχουμε το πάνω χέρι».

Κληθείς να σχολιάσει τον πανηγυρισμό του Καραμάνου στο γκολ, επισήμανε: «Δεν μπορώ να απαντήσω, αν την έκανε την ενέργεια, είναι κατακριτέα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags