Facebook Pixel Θα είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Περέιρα;
| 2015-06-04 12:42:00

Θα είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Περέιρα;

Θα είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Περέιρα;

Ο Πορτογάλος είναι με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο όνομα, καλού ξένου προπονητή, ως υποψήφιου αντικαταστάτη του!

Οι επαφές του Βίτορ Περέιρα με την Ρέιντζερς δεν έκατσαν καλά στους ανθρώπους του Ολυμπιακού που ήδη έχουν αρχίσει να εξετάζουν περιπτώσεις προπονητών για να αντικαταστήσουν τον Πορτογάλο.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πολύ έντονα το όνομα του Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος παρουσιάζεται και είναι μία πολύ καλή και ιδιαίτερη λύση σε περίπτωση που οι "ερυθρόλευκοι" θελήσουν να βρουν νέο τεχνικό.

Ο 59χρονος Αργεντινός, κάθισε φέτος στον πάγκο της Μαρσέιγ, όμως είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από την Μασσαλία. Έχει μεγάλη θητεία στην Εθνική Ομάδα της χώρας του από το 1998 έως το 2004, την αντίστοιχη της Χιλής από το 2007 έως το 2011 και το επιτυχημένο διετές πέρασμα (2011-2013) από τον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Θεωρείται πολύ σκληρός προπονητής, λάτρης της πειθαρχείας και με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, κάτι που φαίνεται να αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags