Facebook Pixel "Kαταπέλτης" ο Αυτιάς για ΠΑΟΚ!
| 2015-06-04 18:17:00

"Kαταπέλτης" ο Αυτιάς για ΠΑΟΚ!

"Kαταπέλτης" ο Αυτιάς για ΠΑΟΚ!

Ο γνωστός δημοσιογράφος, οπαδός του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του στον Arena 89,4 καυτηρίασε με το δικό του τρόπο τα όσα έγιναν φέτος στην ομάδα του Δικεφάλου...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ελπίζω αυτό να είναι εφιάλτης και όχι πραγματικότητα… Όταν είχαμε κερδίσει στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό, ότι και να μου έλεγαν θα έλεγα πως αυτή η ομάδα στην χειρότερη των περιπτώσεων θα πήγαινε στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι –οφ. Δεν ξέρω τι έγινε… Αυτή η ομάδα κουράστηκε; Δεν είχε πάγκο; Την ματιάσανε; Είπαν σε κάποιους πως δεν θα παίζουν του χρόνου; Δεν μπορώ να καταλάβω. Όσον αφορά τους ιθύνοντες, όταν βλέπεις πως δεν μπορούν οι 15 παίκτες να παίζουν Κυριακή – Τετάρτη έπρεπε να πάρουν άλλους πέντε. Από εκεί και πέρα πόσοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν; Εγώ πιστεύω πως θα κρατήσει πέντε και θα πάρει άλλους 15. Από εκεί και πέρα θέλει υπομονή το άθλημα. Ο Αστέρας έπαιζε από 20 Ιουνίου πέρυσι και τον βλέπουμε τώρα. Ο Σαββίδης είναι σοβαρός άνθρωπος, το έδειξε με την επιλογή του τεχνικού διευθυντή και θα το δείξει και με τον προπονητή που θα φέρει. Πρέπει να έρθουν παίκτες που θα τρέχουν.

Οι άλλοι τρέχουν και εμείς… περπατάμε. Είναι απροπόνητοι και αυτό φαίνεται. Ο Αθανασιάδης δεν παίρνει μπαλιές για να βάλει γκολ, πως θα αποδώσει; Υπάρχει και η τελευταία αγωνιστική βέβαια και θαύματα γίνονται στο ποδόσφαιρο αλλά η εκκαθάριση θα πρέπει να γίνει. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι, ο μισθός τους είναι στην ώρα τους, έχουν έναν πρόεδρο που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο και μόνο να φανταστώ μπορώ το πόσο πληγώνεται αυτός ο άνθρωπος που έχει βάλει 10.000.000 ευρώ. Τα πράγματα είναι απλά. Θα μείνουν πιτσιρικάδες χαμηλής ηλικίας, θα ανέβουν και νέα παιδιά, θα βάλει στο μάτι η ομάδα ικανούς και νεαρούς παίκτες που τρέχουν και από εκεί και πέρα με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά. Είναι δύσκολο να υπάρχει βέβαια υπομονή όταν έχουν περάσει… 30 χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα πρέπει να αλλάξει σε όλα και νομίζω πως μπορεί να τα καταφέρει. Πίστευαν πολλοί πως από κεκτημένη ταχύτητα και από φιλότιμο θα σωζόταν η κατάσταση. Τίποτα από τα δύο δεν έγινε. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω το πώς είναι απροπόνητη αυτή η ομάδα. Δεν μπορεί να ρίχνεις στον Πλατανιά τέσσερα και μετά να χάνεις από τον διαλυμένο ΟΦΗ. Θέλει υπομονή, κάνουμε τον σταυρό μας που είναι εδώ ο Ιβάν Σαββίδης και όλα θα γίνουν. Αν η ομάδα έχει παίκτες και πάγκο δεν υπάρχει ανησυχία ακόμα και να ξεκινήσει η ομάδα νωρίς».

Για τον Πέλκα:

«Επιπλέον, θέλω να μιλήσω για τον Πέλκα, αυτόν τον φοβερό παίκτη. Έχει ένα πολύ όμορφο στυλ, γιατί δεν παίζει στον ΠΑΟΚ και παίζει στην Πορτογαλία; Ο μάνατζερ του παιδιού πρέπει να πάει απευθείας στον Σαββίδη. Ξέρει ο Σαββίδης πως ο Πέλκας είναι καλός παίκτης; Δεν πρέπει να χαθεί αυτό το παιδί».

Για την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία:

«Ο Γκαρσία είναι για τον κόσμο και το πέταλο. Όταν έχεις φέρει τον Άρνεσεν, που θα φέρει και τον προπονητή ο Γκαρσία μπορεί να είναι ο σύνδεσμος παικτών και προπονητή. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει ποιοι αγαπάν την ομάδα. Την μεγαλύτερη ψυχή την έχει ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτός ο άνθρωπος έχασε 6.000.000 ευρώ συνολικά μόνο φέτος. Μέχρι πότε θα βάζει. Όταν ένας άνθρωπος βάζει 10.000.000 ευρώ και καλεί όλους τους Έλληνες να κάνουν το ίδιο πάει να πει πως έχει ήθος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags