Facebook Pixel Φεύγει από την Ντόρτμουντ ο Σωκράτης και πάει…
| 2015-06-06 22:30:00

Φεύγει από την Ντόρτμουντ ο Σωκράτης και πάει…

Φεύγει από την Ντόρτμουντ ο Σωκράτης και πάει…

Έτοιμος να αλλάξει ομάδα, αλλά όχι χώρα, είναι ο Έλληνας άσος! Γιατί την κάνει από την Μπορούσια, ποια ομάδα τον θέλει και τι ποσά έχουν πέσει στο τραπέζι; "Κλικ" κι έμαθες…  

Πολύ σημαντικό είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, καθώς οι πιθανότητες να παραμείνει πλέον στην Ντόρτμουντ, δεν είναι πάρα πολλές.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας αμυντικός έχει ξενερώσει αρκετά με την ομάδα του, καθώς στα τελευταία ματς έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν ήταν βασικός ούτε στον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας.

Ο Σωκράτης παρότι έχει συμβόλαιο με την Μπορούσια μέχρι το 2018, σύμφωνα και με τους Γερμανούς, ψάχνεται πλέον σοβαρά για άλλη ομάδα, καθώς η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ τον έχει επηρεάσει αρκετά.

Μάλιστα, ο SportDog σάς είχε αποκαλύψει πως υπήρχε σοβαρή πιθανότατα ο πρώην προπονητής του να τον πάρει μαζί του στη νέα του ομάδα, ωστόσο επειδή διάλεξε να ξεκουραστεί τουλάχιστον για έναν χρόνο, ο Παπασταθόπουλος θα πρέπει να σκεφτεί καλά το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ενδιαφέρον άλλωστε για τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό υπάρχει από πολλές ομάδες, με τη Βόλφσμπουργκ για την ώρα να δείχνει πιο ...ζεστή από όλες. Οι "λύκοι" μάλιστα ετοιμάζουν επίσημη πρόταση για τον "Πάπα" δίνοντας λίγο πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή όμως που η Ντόρτμουντ έχει ξεκαθαρίσει πως πωλείται με 18 εκατομμύρια.

Η διαφορά είναι σημαντική, ωστόσο σίγουρα θα παίξει ρόλο στην υπόθεση η παρουσία του Κλάους Άλοφς στο πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Βόλφσμπουργκ, καθώς γνωρίζει τον Παπασταθόπουλο και έχει συνεργαστεί μαζί του στη Βέρντερ.

Το θέμα πάντως είναι σοβαρό-υπαρκτό και γι΄ αυτό έκανε δηλώσεις σχετικά ο Νάλντο, που είχε συμπαίκτη τον Παπασταθόπουλο στη Βέρντερ: "Ο Σωκράτης είναι πολύ καλός αμυντικός. Ο κ. Άλοφς ξέρει πως είμαστε πλήρεις στην άμυνα, αλλά εκείνος γνωρίζει καλύτερα τι χρειαζόμαστε".

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags