Facebook Pixel Τρελά λεφτά ο Ολυμπιακός για Πάτο!
| 2015-06-09 21:36:00

Τρελά λεφτά ο Ολυμπιακός για Πάτο!

Τρελά λεφτά ο Ολυμπιακός για Πάτο!

Νέο δημοσίευμα στην Ιταλία γράφει για την περίπτωση του Βραζιλιάνου παικταρά και αναφέρει ποιο είναι το υμβόλαιο που του έχουν προτείνει οι Πειραιώτες.

Αν και από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ούτε επιβεβαίωση ούτε κάποια διάψευση, στην Ιταλία επιμένουν πως οι Πειραιώτες «κυνηγούν» τη μεταγραφή του Αλεσάντρε Πάτο.

Η ιστοσελίδα «ilcalciomagazine.it» τονίζει πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι πιθανό να γυρίσει στην Ευρώπη και πως στο Λιμάνι του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2 εκατομμύρια ευρώ.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Ο Αλεσάντρε Πάτο μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο πρώην επιθετικός της Μίλαν μπορεί να λάβει προσφορά από τον Ολυμπιακό. Ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε ότι θα ήθελε ο πελάτης του να γυρίσει στην Ευρώπη. Μιλάμε για τον Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος έχει ακόμα... πέραση στην Ευρώπη από διάφορα κλαμπ.

Ο εκπρόσωπός του προσπαθεί να τον πάει στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό για την ακρίβεια, ένας σύλλογος που μπορεί να του προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ. Τα νέα τα οποία μετέδωσε το «tuttomercatoweb.com» δεν προκαλούν έκπληξη, μιας και τους τελευταίους μήνες, ο Βραζιλιάνος είχε συνδεθεί αρκετές φορές με ευρωπαϊκά κλαμπ, αλλά και ιταλικές ομάδες, όπως η Φιορεντίνα, που έδειχνε πρόθυμη να του δώσει μία ευκαιρία να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες, αλλά η επιστροφή του στην Ευρώπη, φαίνεται να είναι όλο και πιο κοντά».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags