Facebook Pixel Δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ ο Οτσόα;
| 2015-06-10 11:20:00

Δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ ο Οτσόα;

Δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ ο Οτσόα;

Τι συμβαίνει με τον Μεξικανό τερματοφύλακα για τον οποίο ενδιαφέρεται τόσο ο Δικέφαλος, όσο και ο Ολυμπιακός;

Μετά την αποχώρηση του Ιτάνζ έγινε εντονότερη η φημολογία που θέλει τον ΠΑΟΚ να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Γκιγιέρμο Οτσόα.

Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Μεξικανού, Ζόρζε Μπερλάνγκα, οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον πελάτη του, ούτε υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.

«Πρώτη φορά από εσάς ακούω ότι μπορεί να ενδιαφέρεται για τον Οτσόα μία ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και κανένας δεν με έχει ενοχλήσεις από την ομάδα μέχρι τώρα, ούτε με έχει ρωτήσει κάτι για ενδεχόμενη συνεργασία», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του διεθνούς γκολκίπερ της Μάλαγα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017) και πρόσθεσε:

«Είναι αλήθεια ότι “ψάχνεται”. Θα δούμε ποιες προτάσεις έχουμε, γιατί υπάρχει πρόθεση από τον παίκτη να βρει άλλη ομάδα, και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι».

Καταλήγοντας, ο Μπερλάνγκα αρνήθηκε το ενδεχόμενο ο πελάτης να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Όπως σας είπα και πριν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για τον παίκτη ούτε καν ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ. Δεν θα ήθελα να απαντήσω υποθετικά σε καμία τέτοια ερώτηση. Αν έχουμε κάτι στο μέλλον, τότε θα δούμε τι θα κάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags