21/05/11 - 20:25

«Σε καμιά δεκαπενταριά μέρες θα ξέρουμε»

Τον Ιούνιο θα ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τον Νέρι Καστίγιο και τη Σαχτάρ, όπως τόνισε ο αδερφός και μάνατζερ του Ουρουγουανού, Αλεξ Καστίγιο.

«Σε καμιά δεκαπενταριά μέρες θα ξέρουμε»
25.386views 0shares

«Θα πρέπει να πάμε πρώτα στην Ουκρανία για να μιλήσουμε με την Σαχτάρ. Αυτό θα γίνει μέσα σε μία εβδομάδα ή δεκαπέντε μέρες. Μετά θα ξέρουμε τι θα συμβεί.

Εκεί θα διαπραγματευθούμε με την Σαχτάρ για να μείνει ελεύθερος ο Νέρι. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να γίνει αυτό. Θα πρέπει να βρούμε μία λύση για να φύγει από την Σαχτάρ. Μετά θα δούμε που θα συνεχίσει την καριέρα του», είπε στο gazzetta.gr

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν προτάσεις από την Ελλάδα ισχυρίστηκε: «Μόνο ο Άρης ενδιαφέρεται για το Νέρι. Δεν υπάρχει τίποτα με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε κάτι από εκεί. Για εμάς υπάρχει ο Άρης. Αυτός είναι η προτεραιότητά μας. Από εκεί και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Όσο για το εάν ο Καστίγιο σκέφτεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Ολυμπιακό αυτήν την στιγμή. Δεν μπορούμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση τον Νέρι. Εμείς θα κοιτάξουμε αρχικά τον Άρη και μετά βλέπουμε».


Πηγή: gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ