Facebook Pixel «Τι θέλει ο Ερασιτέχνης για να γίνει… Άγγλος ο Πανιώνιος;»
| 2011-05-21 21:23:00

«Τι θέλει ο Ερασιτέχνης για να γίνει… Άγγλος ο Πανιώνιος;»

«Τι θέλει ο Ερασιτέχνης για να γίνει… Άγγλος ο Πανιώνιος;»

Έξι ώρες διήρκησε η συνάντηση του Γεράσιμου Βεντούρη με τους Κύπριους επίδοξους αγοραστές του Πανιωνίου, όπου παρουσιάστηκε ένα πενταετές πλάνο επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ.
 

Οι άνθρωποι της εταιρείας, ''Couvra Holdings LTD'' στην συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ κατέθεσαν τα σχέδια που έχουν για την ομάδα, ενώ ρώτησαν και «τι ακριβώς θέλει ο Ερασιτέχνης για να παραχωρήσει την ΠΑΕ».

Σύμφωνα με το πλάνο τους, το οποίο θα είναι πενταετές, οι νέοι επενδυτές θα βάλουν άμεσα λεφτά για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ επιθυμία τους είναι υπάρχει προπονητής και εκτελεστικός διευθυντής, οι οποίοι θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο για την διαχείριση των οικονομικών.

Επίσης, οι Ελληνοκύπριοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συναντηθούν άμεσα με τον πρώην μεγαλομέτοχο, Κωνσταντίνο Τσακίρη, οποίος, αφενός κατέχει το 22% των μετοχών της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, αφετέρου είναι ο ιδιοκτήτης του υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου της ομάδας, του «Απήλιον», στο Κορωπί.

Εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρξουν πολύ σύντομα, καθώς περιμένουμε την συνάντηση με τον Τσακίρη και την απάντηση του Ερασιτέχνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags