Facebook Pixel Ψήνεται για Ίβανσιτς!
| 2015-06-15 22:00:00

Ψήνεται για Ίβανσιτς!

Ψήνεται για Ίβανσιτς!

Ο Αυστριακός άσος, που έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από την ισπανική Λεβάντε, προτάθηκε και αρέσει σε μεγάλη ελληνική ομάδα! Δεν είναι, πάντως, ο Παναθηναϊκός…

Η θητεία του Αντρέας Ίβανσιτς στη Λεβάντε έκλεισε οριστικά πριν λίγες ημέρες. Ο Αυστριακός άσος, μετά από δύο σεζόν στην ισπανική ομάδα, έμεινε ελεύθερος και στα 32 του, πια, αναζητά ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του.

Ο άλλοτε αγαπημένος παίκτης των οπαδών του Παναθηναϊκού προτάθηκε εσχάτως σε μεγάλη ελληνική, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η περίπτωσή του αρέσει και εξετάζεται σοβαρά.

Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει ενίσχυση με έναν καλό κουμανταδόρο στη μεσαία γραμμή και ο "Μότσαρτ", με το "γλυκό" αριστερό πόδι, που έχει δείξει την αξία του στα ελληνικά γήπεδα, σίγουρα είναι μία πολύ καλή επιλογή για τον Δικέφαλο.

Πάντως, για να προχωρήσει η περίπτωση Ίβανσιτς για τον Δικέφαλο και να μετουσιωθεί το "ζεστό" ενδιαφέρον σε επίσημη πρόταση, θα πρέπει να γίνουν άμεσα κάποια πράγματα στην ομάδα που έχουν μείνει πίσω.

Πρώτα, δηλαδή, να πιάσει δουλειά ο καινούργιος προπονητής και μετά να τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός από τον Άρνεσεν. Μέχρι τότε, βέβαια, υπάρχει ο κίνδυνος ο Ίβανσιτς να έχει βρει την επόμενη ομάδα του…

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags