Facebook Pixel Η τοποθέτηση Πηρούνια για Ηρακλή...
| 2015-06-16 21:57:00

Η τοποθέτηση Πηρούνια για Ηρακλή...

Η τοποθέτηση Πηρούνια για Ηρακλή...

Ο Νίκος Πηρούνιας σε γραπτή του τοποθέτηση μας ενημέρωσε πως είναι "φίλος του Παπαθανασάκη παλαιόθεν" και εμμέσως πλην σαφώς προαναγγέλει ότι θα συνεργαστεί με τον Ηρακλή...

Ο Νίκος Πηρούνιας με γραπτή του δήλωση, αναφέρει τα εξής:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και πραγματικότητας σε ανακριβή και παραπληροφορηθέντα δημοσιεύματα σε εφημερίδες και site δηλώνω ξεκάθαρα τα εξής:

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ηρακλής κ. Παπαθανασάκης Σπύρος είναι προσωπικός μου φίλος παλαιόθεν. Η σχέση μας διακρίνεται από αγνή φιλία, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια. Συμπαραστάθηκα στην επιλογή του, στην προσπάθεια του στόχου του στην μεγαλωσύνη της αγαπημένης του ομάδος Ηρακλής με τις οποίες μικρές δυνάμεις και την εμπειρία μου προς επίτευξη του στόχου του.

Η ιστορική ομάδα του Ηρακλή πρέπει να αναδιοργανωθεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι μεγάλες ομάδες δεν κτίζονται και δημιουργούνται με δανεικούς παίκτες. Σέβονται και τιμούν τους αντιπάλους τους εφόσον και αυτοί αμφίδρομα εκφράζονται εμπράκτως με την ίδια γνησιότητα εντός και εκτός γηπέδου. Ο στόχος της Ευρωπαϊκής προοπτικής είναι ορόσημο και στόχος σε όλη την ανοδική πορεία της ομάδος. Η συμπαράσταση και η συμμετοχικότητά μου σ” αυτήν την στόχευση του φίλου μου και κατά συνέπεια στην ομάδα του Ηρακλή είναι δεδομένη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags