Facebook Pixel Λέτε να ετοιμάζει τέτοια πλάκα στον Παναθηναϊκό;
| 2015-06-17 12:45:00

Λέτε να ετοιμάζει τέτοια πλάκα στον Παναθηναϊκό;

Λέτε να ετοιμάζει τέτοια πλάκα στον Παναθηναϊκό;

Αν ισχύει αυτό που γράφουν τις τελευταίες ώρες στα ιταλικά Μέσα, τότε ο Ολυμπιακός ψάχνεται να κάνει μεγάλο χουνέρι στον αιώνιο αντίπαλο! Διαβάστε και θα καταλάβετε...  

Δεν είναι πληροφόρηση που βγαίνει από το ελληνικό ρεπορτάζ. Το θέμα έρχεται από τα ιταλικά Μέσα, τα οποία είναι η αλήθεια ότι πολλές φορές έχουν λάθος ενημέρωση ως προς τα μεταγραφικά. Από την άλλη, όμως, δεν είναι απίθανο να ισχύει από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κινείται -και έχει πολλές άκρες- στην ιταλική αγορά.

Όπως υποστηρίζουν, λοιπόν, στη γείτονα χώρα, οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του Μικαέλ Σιανί!

Αν δεν το καταλάβετε, πρόκειται για τον κορυφαίο, αυτή τη στιγμή, στόχο του Παναθηναϊκού για την άμυνα, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν σήμερα ότι ο Γάλλος στόπερ είναι "καπαρωμένος" από τους Πράσινους!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που ψάχνουν για ενίσχυση στα στόπερ, φέρονται, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, να εξετάζουν πολύ "ζεστά" την περίπτωση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού και, μάλιστα, ετοιμάζονται να τον αποκτήσουν "πακέτο" με τον 27χρονο μέσο της Ίντερ, Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς!

Αν όντως έχουν βάση τα όσα λέγονται και γράφονται στη γείτονα χώρα και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να "χτυπήσει" τον διακαή πόθο του αιωνίου αντιπάλου, τότε θα μιλάμε οπωσδήποτε για μία μεγάλη ήττα του Παναθηναϊκού. Γιατί είναι δεδομένο ότι ο οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα κίνητρα (οικονομικά και αγωνιστικά) στον παίκτη για τον πείσουν να πιάσει Λιμάνι. Ίδωμεν...

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έκανε ο Τσουκαλάς λίγο πριν δεχθεί τη δολοφονική επίθεση από αγνώστους; Δείτε ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags