Facebook Pixel Θα καλέσει τον Σάντος ο Ανακριτής;
| 2015-06-20 21:15:00

Θα καλέσει τον Σάντος ο Ανακριτής;

Θα καλέσει τον Σάντος ο Ανακριτής;

Ο SportDog εκφράζει κάποιες λογικές απορίες για τον Πορτογάλο και την εξέλιξη της υπόθεσης για την «εγκληματική οργάνωση»...
 

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τετάρτη το μεσημέρι ο Φερνάντο Σάντος.

Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας ήρθε στη χώρα μας μαζί με τους στενούς του συνεργάτες Ζουστίνο και Ρικάρντο Σάντος και μάλιστα την Παρασκευή το βράδυ έδωσαν το παρών στο γάμο του Αλέξανδρου Μανιάτογλου.

Η είδηση αυτή κανονικά θα πέρναγε απαρατήρητη, αφού ο ο Σάντος είναι γνωστό πως αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα και θέλει να έρχεται συχνά, ωστόσο η παρουσία του στην χώρα μας ίσως αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για να δοθούν σημαντικές απαντήσεις σχετικά με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Θυμίζουμε πως ο Τάκης Φύσσας είχε εμπλέξει τόσο τον Φερνάντο Σάντος όσο και τον Ρικάρντο Σάντος στην κατάθεση του στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη σχετικά με τις... παρεμβάσεις που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, Σα Πίντο, για να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις παίκτες στην ενδεκάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στην συμπληρωματική κατάθεσή του, ο Φύσσας ενημέρωσε τον ανακριτή ότι το περιστατικό γνωρίζει και ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, συμπατριώτης του Σα Πίντο, ενώ ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε δώσει στον ανακριτή τον αριθμό του τηλεφώνου και το e mail του πρώην Ομοσπονδιακού κόουτς.

Γιατί λοιπόν τώρα που βρίσκεται στην χώρα μας ο Φερνάντο, δεν τον καλεί ο ανακριτής για ένα... καφεδάκι από το γραφείο του, ώστε να τα πουν και από κοντά; Μήπως δεν τον ενημέρωσαν ότι ήρθε στην Ελλάδα ή μήπως αυτό θα γίνει προσεχώς;


«Χορός εκατομμυρίων» για Παπασταθόπουλο! Οι δύο ομάδες που ετοιμάζουν πρόταση, κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags