Facebook Pixel Τι πιστεύω για τον Μαρινάκη
| 2015-06-22 11:00:00

Τι πιστεύω για τον Μαρινάκη

Τι πιστεύω για τον Μαρινάκη

Τα πάντα όλα από τον Αλέφαντο! Ποια είναι η γνώμη του για τα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό - Σχόλιο για το Κόπα Αμέρικα - Τι θα γίνει αν η Ελλάδα γυρίσει στη δραχμή.

Να ξεκινήσω με το Κόπα Αμέρικα. Η Βραζιλία είναι πολύ πεσμένη, το χάλι του Μουντιάλ συνεχίζεται, εμείς οι παλιοί που έχουμε δει άλλες μεγάλες Βραζιλίες στο παρελθόν, κλαίμε. Γενικά με το Κόπα Αμέρικα αυτό είναι για να κλαις, κάθομαι και βλέπω τους αγώνες μέχρι τα χαράματα αλλά μέσα μου βρίζω. Δεν αξίζει το ξενύχτι.

Η Χιλή μου αρέσει μόνο μέχρι τώρα διότι είναι γρήγορη πολύ, πρεσάρει στο κέντρο και βγαίνουν ταχύτατα μπροστά, είναι πιο μοντέρνα από άλλες ομάδες εκεί κάτω, παίζει και με 5 πίσω έξυπνα.

Ο Ροντρίγκες στην Κολομβία απογοήτευση, γενικώς μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ έμεινε στάσιμος. Ο Φαλκάο ακόμα πιο μεγάλη απογοήτευση, δεν μπορείς να ντριμπλάρεις ρε Φαλκάο; Ο δε Κουαδράδο, απορώ πώς έδωσε τόσα λεφτά για να τον πάρει ο Μουρίνιο, λίγα πράγματα. Τον βάζει και έξω δεξιά στην Κολομβία ο Πέκερμαν, ο Μιραλάς θέλει τρεις σαν αυτόν!

Η Αργεντινή είναι υπολογίσιμη, ο Αγκουέρο ήταν πολύ καλός αλλά τραυματίστηκε, ο Μέσι είναι πάντα κορυφή, ο Ντι Μαρία πεσμένος, ο Τέβες μεγάλωσε, παίζουν σε αργό ρυθμό αυτοί. Εκεί που παίζουν όμως αργά ξαφνικά μπορεί να σου βγάλουν 2-3 επιθέσεις και να σε σκοτώσουν.

Το βλέπω πεσμένο το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, δεν έχει βγει ούτε ένας καινούργιος σπουδαίος παίκτης! Ούτε ένας ρε παιδί μου. Δεν βγάζουν οι Λατινοαμερικάνοι καλούς προπονητές, αλλά όλα αυτά τα χρόνια έβγαζαν καλούς παίκτες. Δεν με ενθουσιάζει αυτό το Κόπα Αμέρικα ούτε από τακτική, ούτε από παίκτες. Η Χιλή μόνο μου έχει δείξει κάτι, είναι φρέσκια ομάδα και μου αρέσει το πρέσινγκ που κάνει στο κέντρο και πώς φεύγουν ταχύτατα μπροστά.

Η Ουρουγουάη λίγα πράγματα, ο Καβάνι πεσμένος. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα στη συνέχεια και να δούμε καλύτερο Κόπα Αμέρικα. Μόνο ο αριστερός μπακ της Κολομβίας μου άρεσε, είναι γρήγορος και ανεβοκατεβαίνει την πλευρά, ο Αρμέρο.

Πάμε τώρα στον Ολυμπιακό. Ο Μαρινάκης πιστεύω ότι θα σκυλιάσει για να πάρει τη ρεβάνς, θα το δει εγωιστικά και θα παρουσιάσει έναν Ολυμπιακό πολύ δυνατό να καθαρίσει το πρωτάθλημα από τον Δεκέμβριο αυτή τη φορά και να δώσει ένα ράπισμα στη συμμαχία των Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Σαββίδη που θέλουν να τον φάνε. Πιστεύω ότι θα πάρει τους γρήγορους παίκτες που χρειάζεται μπροστά ο Ολυμπιακός, καθώς και έναν μεγάλο αμυντικό και έναν χάφαρο.

Θα ενωθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού, άμα δει καλή ομάδα, θα τρέξει και θα στηρίξει. Ο Μαρινάκης ήρθε η ώρα πάλι να πει κύριοι δεν είμαι μόνο επιχειρηματίας, είμαι και φανατικός Ολυμπιακός, θα χώσω τα λεφτά για να κάνω ισχυρή την ομάδα. Γι΄ αυτό έκανε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και πιστεύω ότι θα δούμε εκπλήξεις αυτό το καλοκαίρι.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ο Μαρινάκης στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη, το αποκλειστικό ρεπορτάζ ΕΔΩ

Σήμερα είναι κρίσιμη μέρα για την Ελλάδα στη σύνοδο κορυφής. Στα κόκκαλα της μητέρας μου και του πατέρα μου, εγώ δεν έχω λεφτά στις τράπεζες, ούτε ένα ευρώ. Αυτοί όμως που λένε για δραχμή έχουν πολλά λεφτά στο εξωτερικό, και πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ. Και γενικώς πλούσιοι Έλληνες που έχουν πολλά χρήματα έξω. Αυτοί άμα γυρίσουμε στη δραχμή θα έρχονται εδώ και θα αγοράζουν μαγαζιά και σπίτια με 4-5 χιλιάδες ευρώ. Θα τετραπλασιάσουν τα λεφτά τους.

Άσε που οι πολιτικοί βρέξει χιονίσει παίρνουν το χοντρό μισθό τους από το κράτος, βασιλιάδες είναι. Δε φοβούνται τη δραχμή αυτοί. Ο λαός όμως θα πεινάσει, αυτός που δεν έχει ευρώ στην άκρη. Πώς γίνεται λοιπόν ένα μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει τη δραχμή όταν η δραχμή θα ευνοήσει το μεγάλο κεφάλαιο, δεν το έχω καταλάβει. Αυτοί που έχουν πολλά λεφτά θα ωφεληθούν με τη δραχμή. Έχω χάσει το μπούσουλά μου, δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω και εγώ ο ίδιος τι θέλω.

Από την άλλη σκέφτομαι τους προηγούμενους που κόβανε το ρεύμα από φτωχά νοικοκυριά και έμεναν οικογένειες χωρίς ρεύμα. Σκέφτομαι αυτούς που έστελναν κόσμο στη φυλακή επειδή χρώσταγε. Σκέφτομαι αυτούς που ανέχονταν να έρχονται εδώ οι υπάλληλοι της Τρόικα και να βαράνε προσοχές οι υπουργοί μπροστά τους. Τώρα μου αρέσει που τους έχει πει ο Βαρουφάκης "άντε γ...ε"!

Εγώ το είχα πει από την αρχή ότι οι Γερμανοί είναι σκυλιά και ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Την ξέρω τη γερμανική νοοτροπία, πήγαινα πολλά χρόνια στο Αμβούργο για να βλέπω από κοντά τον Χάπελ και έμενα μήνες. Δεν βγαίνει άκρη με αυτούς και έχουμε μεγάλο δίλημμα.

Από τη μια δεν μας συμφέρει η δραχμή, από την άλλη όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα με τις περικοπές και τη λιτότητα. Γι΄ αυτό και ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον Σαμαρά και στο ΠΑΣΟΚ και ακόμα μέχρι σήμερα, παρά την αγωνία, στις δημοσκοπήσεις όλοι οι παλιοί έχουν βουλιάξει.

Ο Τσίπρας δίνει μάχη ως το 90΄, το παλεύει το ματς λυσσασμένα, οι άλλοι είχαν ανοίξει τα πόδια και έτρωγαν το ένα γκολ μετά το άλλο. Ο Τσίπρας έχει κάνει τους ξένους να τρέχουν. Άκου, αγόρι μου, τι έχω να σου πω. Πήγαινε στη σύνοδο κορυφής και άμα τα βρεις σκούρα γύρνα και κάνε γρήγορα δημοψήφισμα! Γρήγορα στο λαό, να αποφασίσει ο λαός, αφού τον ενημερώσετε όμως πρώτα. Να ξέρουμε τι θα συμβεί στην κάθε περίπτωση.

Εγώ βλέπω ότι μπορεί να πάμε και σε εκλογές, όχι μόνο σε δημοψήφισμα. Πιστεύω ότι μπορεί να τους την κάνει ο Παυλόπουλος και να παραιτηθεί από πρόεδρος δημοκρατίας αν δει ότι πάμε σε δραχμή. Γι΄ αυτό βλέπετε τον Σαμαρά να τρέχει σε όλη την Ελλάδα και να μιλάει, αυτοί ετοιμάζονται για εκλογές.

Η Κωνσταντοπούλου τα έχει διαλύσει όλα, είναι απαράδεκτα αυτά που κάνει, το κορυφαίο όλων ήταν αυτό με τους αστυνομικούς που δεν τους άφηνε να κατουρήσουν στη Βουλή. Κακώς το αντιμετώπισαν με γέλια το θέμα, είναι πολύ σοβαρό. Πρώτα απ΄ όλα είναι ανθρώπινη ανάγκη, θα σκάσει η φούσκα σου, είναι απάνθρωπο να λες σε οποιοδήποτε δε θα κατουρήσεις, πόσο μάλλον στους αστυνομικούς. Να τρέχουν δηλαδή σε κάνα κήπο ή στις καφετέριες;

Αυτά είναι ρατσιστικά, κομπλεξικά, αντικοινωνικά πράγματα, και τι μήνυμα δίνει η πρόεδρος της Βουλής, αντί να ενώνει, διχάζει. Δημιουργεί ρεβανσισμούς, άμα γίνει κανένα μπαμ στη χώρα, τα σώματα ασφαλείας θα κληθούν να προστατεύσουν τους πολιτικούς και τους θεσμούς. Πώς ξεφτιλίζεις εσύ τους αστυνομικούς και τους αφαιρείς και τη στολή, τους λες τράβα να πάρεις κουστούμια, καταρχήν ρωτάς αν έχουν λεφτά να αγοράζουν κουστούμια; Εργαζόμενοι είναι και αυτοί. Γιατί διχάζεις το λαό, όλοι Έλληνες είμαστε, αυτά που κάνεις είναι επικίνδυνα πράγματα.

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου 

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags