Facebook Pixel Τα σήκωσαν όλα οι «δράκοι»!
| 2011-05-22 21:15:00

Τα σήκωσαν όλα οι «δράκοι»!

Τα σήκωσαν όλα οι «δράκοι»!

Μετά το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ, η Πόρτο κατέκτησε και το Κύπελλο Πορτογαλίας με το εντυπωσιακό 6-2 στον τελικό κόντρα στην Γκιμαράες.
 

Το παιχνίδι πάντως δεν ήταν τόσο εύκολο για τους «δράκους», καθώς η Γκιμαράες πριν… φάει τα έξι, είχε ισοφαρίσει δύο φορές σε 1-1 και 2-2 αντίστοιχα.

Η Πόρτο άνοιξε το σκορ στο 3' με τον Χάμες Ροντρίγκες, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 21' με αυτογκόλ του Άλβαρο Περέιρα. Για δεύτερη φορά προηγήθηκε η ομάδα του Βίλας-Μπόας με τον Βαρέλα στο 22' και στο 23' ισοφάρισε ξανά ο Έντγκαρ σε 2-2.

 Στο 36' ο Ρολάντο έκανε το 3-2 για την Πόρτο για να έρθει το 4-2 από τον Χουλκ στο 43'. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως, οι «δράκοι» έβαλαν άλλο ένα γκολ, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο τερματοφύλακας της Πόρτο, Μπέτο, απέκρουσε πέναλτι του Έντγκαρ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χάμες Ροντρίγκες σκόραρε για δεύτερη φορά για το 5-2. Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 6-2 συμπληρώνοντας το χατ-τρικ του στο 74'.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: Νίλσον, Άλεξ, Φρέιρε, Ζοάο Πάουλο, Άντερσον, Ρενάν (46' Ζοάο Άλβες), Κλέμπερ (57' Ζόρζε Ριμπέιρο), Ρουΐ Μιγκέλ, Φαουζί, Ταρζίνο (57' Τοσκάνο), Έντγκαρ.

ΠΟΡΤΟ: Μπέτο, Σαπουνάρου, Ρολάντο, Μάικον, Άλβαρο Περέιρα, Φερνάντο (46' Γκουαρίν), Μπελούστσι (63' Σόουζα), Ζοάο Μοουτίνιο, Βαρέλα (76' Μαριάνο), Χάμες Ροντρίγκες, Χουλκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags