Facebook Pixel "Βόμβα" με Ντουντού!
| 2015-06-24 23:30:00

"Βόμβα" με Ντουντού!

"Βόμβα" με Ντουντού!

Μία πραγματικά εντυπωσιακή μεταγραφή, για τα δεδομένα του συλλόγου και της κατηγορίας που αγωνίζεται, βρίσκεται στα σκαριά, όπως αποκαλύπτει τοπικό site.
   

Κι όμως! Ο Βραζιλιάνος μέσος που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ είναι έτοιμος να πάει σε ομάδα της Football League και συγκεκριμένα στη Λαμία!

Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της πόλης της Φθιώτιδας, "sportreport.gr", "οι Κυανόλευκοι έχουν πλησιάσει και έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με τον πολύπειρο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Ντούντου!

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ Αλεξάνδρο ντε Σουζα Ντουντού Σεαρένσε ο οποίος ως γνωστόν έχει αγωνιστεί για μια τριετία (2008-2011) στον Ολυμπιακό ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ στο πρώτο μισό της σεζόν, για να μεταπηδησει στην πορεία στην Μακάμπι Νετάνια στο Ισραήλ.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ειναι 11 φορές διεθνές με τη μεγάλη Εθνική Βραζιλίας, έχει κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων με την Σελεσάο όπου είχε αναδειχτεί και πρώτος σκόρερ και αναμφίβολα μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της Λαμίας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο".

O 32χρονος άσος έχει ταλαιπωρηθεί βέβαια από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως απο το 2012 και μετά έχει παίξει σε 4 διαφορετικές ομάδες... Τη σεζόν που μας πέρασε ξεκίνησε στην ισραηλινή Μακάμπι Νετάνια και τον Γενάρη επέστρεψε στη Βραζιλία για τη Φορταλέζα όπου έπαιξε σε 8 ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags