Facebook Pixel Θρίαμβος για Περού! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-06-26 09:07:00

Θρίαμβος για Περού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θρίαμβος για Περού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χοσέ Γκερέρο με χατ-τρικ οδήγησε το Περού στη νίκη με 3-1 επί της Βολιβίας και στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα! Αντίπαλος τους στους "4" η οικοδέσποινα Χιλή

Ο Γκερέρο με δύο τέρματα σε ένα τετράλεπτο έβαλε γερές βάσεις για πρόκριση του Περού στα ημιτελικά. Στο 20’ εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Βάργκας (ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ) και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 23’ άλλαξε ο δημιουργός, όχι όμως και ο εκτελεστής. Ο Κουέβα μοίρασε και ο επιθετικός της Φλαμένγο και πρώην των Μπάγερν Μονάχου, Αμβούργου με πλασέ έκανε το 2-0.

Η Βολιβία αντέδρασε, αλλά ο Μοράλες, ο οποίος έκανε ωραίο σουτ στο 27’, όμως δεν μπόρεσε να μειώσει σε 2-1. Λίγο έλειψε το Περού να καθαρίσει από το πρώτο μέρος, καθώς ο Φαρφάν άγγιξε το γκολ στο 37’ μετά από ωραία επίθεση της ομάδας του στο 37’ και στο 45΄είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ.

Ανώτερο το Περού, αλλά…

Όλα τελείωσαν μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Η Βολιβία θα μπορούσε να είχε μειώσει στο 69’ όταν ο Πεδριέλ ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον αντίπαλο πορτιέρο, Γκαγιέσε (ήταν και κόκκινη), αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 74’ μπήκε ταφόπλακα στις προσπάθειες των τυπικά γηπεδούχων να μπουν ξανά στην αναμέτρηση. Ο νεοαποκτηθείς από τον Παναιτωλικό, Ντάνι Μπεχαράνο έκανε σημαντικό λάθος και ο Γκερέρο το εκμεταλλεύτηκε, κάνοντας το 3-0 και στέλνοντας το Περού στην επόμενη φάση.

Στο 83’ ο Λίσιο κέρδισε πέναλτι, ο Μορένο ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 3-1 και τα πάντα έμοιαζαν να είχαν κριθεί. Ωστόσο, ο Ουρτάδο παραλίγο να βάζει φωτιά στο ματς προς το φινάλε, όταν και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρέινα να τον νικά και να σφραγίζει τη νίκη του Περού.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags