Facebook Pixel Πιάνει δουλειά ο Μύρτσος!
| 2015-06-26 10:05:00

Πιάνει δουλειά ο Μύρτσος!

Πιάνει δουλειά ο Μύρτσος!

Ποιο πόστο αναλαμβάνει και σε ποια ομάδα ο γνωστός μας Γιώργος Μύρτσος;

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς ο Α.Ο. Κιλκισιακός παρουσίασε στους εκπροσώπους του τύπου και τους φίλους της ομάδας τον νέο τεχνικό της Γιώργο Μύρτσο, όπως γράφει το epsm24.

Ο Γιώργος Μύρτσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΑΟΚ και κατέστησε σαφές πως το έμψυχο υλικό θα αποτελείται από Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές που θα δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα της πόλης τους.Σκοπός του είναι να παίζει ο Κιλκισιακός ελκυστικό ποδόσφαιρο το οποίο θα φέρει στο γήπεδο όλους τους κατοίκους του νομού, ενώ τόνισε πως θα δώσει έμφαση στην πειθαρχία μέσα στα αποδυτήρια αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης υπογράμμισε πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της σχολή ποδοσφαίρουτου Κιλκισιακού, στην οποία θα δίνεται η απαραίτητη προσοχή οι οποίοι θα δουλεύουν αρκετά στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Ο Γιώργος Μύρτσος ανέφερε πως είναι τιμή για τον ίδιο να αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του Κιλκισιακού και υποσχέθηκε στους φιλάθλους που γέμισαν την αίθουσα πως θα δώσει και την ψυχή του για την ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags