Facebook Pixel Τρελά λεφτά Αγγελόπουλων για Σλούκα!
| 2015-06-26 11:45:00

Τρελά λεφτά Αγγελόπουλων για Σλούκα!

Τρελά λεφτά Αγγελόπουλων για Σλούκα!

Τα δίνουν όλα τα αφεντικά του Ολυμπιακού για να κρατήσουν στην ομάδα τον Έλληνα γκαρντ! Διαβάστε τι πρόταση ετοιμάζονται να του καταθέσουν στο σημερινό ραντεβού!

Όπως πρώτος αποκάλυψε από χθες το βράδυ ο SportDog, σήμερα θα γίνει η τελική συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Κώστα Σλούκα, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ σκοπεύει να καταθέσει στον Έλληνα γκαρντ νέα, βελτιωμένη πρόταση και, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Sport24 Radio, αυτή θα αγγίζει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια!

Αν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, τότε οι πρωταθλητές αυξάνουν κατά πολύ την αρχική τους προσφορά (περίπου 650.000 ευρώ), αφού πλέον σκοπεύουν να δώσουν στον παίκτη περίπου 900.000 ευρώ το χρόνο, πλησιάζοντας σε μεγάλο βαθμό την πρόταση της Φενέρμπαχτσέ (1 μύριο ετησίως), αλλά και την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού

Μένει να δούμε, επομένως, σε αυτό το ενδεχόμενο ποια θα είναι η αντίδραση του παίκτη, αφού το οικονομικό δε θα φαντάζει, πια, δικαιολογία να μη μείνει στην ομάδα. Το ραντεβού αναμένεται νωρίς το μεσημέρι, οπότε σε λίγη ώρα όλα θα ξεκαθαρίσουν...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags